Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi face, pa u pogledu mu se vidi da je lik za psihijatrije. Jadna ti drzavo kada su vam ovakvi \"elita\"
Ma moj najveći problem je što većinu te bagre znam iz rata(pa samim tim i njihov doprinos)a i poslije rata..Da ima države Munir Karić Saud Kulosman,Šerif Patković...zbog raznih sistematskih kriminalnih radnji...bi već bili osuđeni i uzatvoru najmanje po 10.godina ali...naravno ni ostali čelnici \"mnogobrojnih nam boračkih udruženja\"nisu puno bolji...a ovaj portir...on bi jadan jebavo??fuj jebem ga u usta banditska
Osim par izuzetaka, većina ovih koje si nabrojao svi skupa nemaju 7 dan prve linije i direktnog učešća u borbi. Sa druge strane su se uhljebili na tuđim životima, ranama i teškim mukama, F.U.JJJJJ Takvi u pravom sistemu ne bi smjeli izaći iz mišje rupe.
KOJE SMO MI PIČKE I PIZDURINE(BORCI (borci ARBiH)kada smo dozvolili da nas ovakvi kreteni predstavljaju...ne samo ovaj ratni portir iz zeničke bolnice,nego kojekakva nacisoidno kriminalna seljačko urbana čeljad poput:Munira Karića,Izeta Ganića,Safeta Redžića,Sauda Kulosmana,Šerifa Patkovića,Dževada Radže,Emina Švrakića....da dalje nenabrajam idiote i kriminalce koji ko biva zastupaju interese \"svoje populacij\"MA MARŠ U PIČKU MATERINU BAGRO BESPOSLIČARSKA za jeftine pare prodali se živote,čast,dostojanstvo,hrabrost,čestitost...sve ljudske i moralne vrijednosti pravih istinskih boraca ARBiH...i vaša kozmetička prepucavanja ko fol sa vlastima...povraća mi se na vas stoko bezrepa
CCCC... Da li Dzeko ima ambicije u politiku se ukljuciti , sve bi on ove ratne profitere rijesio muka za radni dan a nije ovi debili ni nakon 7mjesecei.