Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irma,Irma,misa li ti tvoga,gdje li se to skitas???, samo nas sikiras.... isibaj to Mirzete!!!
Zasto je zenski rod u ovim godinama dosegao minimum inteligencije sta se desava sa ovom djecom ??
Najgore je u ovim situacijama sto se jednom moze desiti da stvarno neko nestane, a svi pomisle ma nije to nista, otisla malo da vidi svjeta.
e ima šta vidjeti u jebenom sarajevu u pm...
Pa sad zavisi, kako ko i sta gleda. Ali ovako ponasanje je neodgovorno.
tipicno bosansko shvatanje. ocekujem vijestii za ostale od 18-xy koji odu od kuce .:))
Ma alkoholicarka samo takva ;))
ja mislim da ovdje nije u pitanju ni posao ni nervoza ni neke zajebancije..vec BELEGIJA OD 25 cm koja ostavi trag i cure krenu za njom jer je zele opet oajetiti u svojoj vlaznoj a nevinoj piCi bahahahhahahahahahaahahaahahahaaa
hehehe,,samo donijela brigu roditeljima,pa bi je poslije ovog na kolac nabio.hoce mackica da vidi svijeta,da vidi seher,a ne kaze roditeljima nista...svakakva su djeca danas,Boze sacuvaj.
Kako u Sarajevu prepoznati ove što dođu sa strane? Kad hodaju, cijelim tijelom se odupiru, kao da gaze brdo, ne shvaćajući svrhu ni smisao potpuno asfaltirane površine.
I kad progovore ...
Joj Jeremije braco draga.
ova ko i one dvije sto su se "penjale" po Bjelasnici....
........penjale se, penjale, al ne po bjelašnici..........
Šta je ovo sve hoće u Sarajevo u najveći centar seljakluka i primitivizma u BiH
Išla ga primit !
Ja ne bih zivio u Sarajevu, nema tih para. Muka mi je kadA
odlicno ti je to, ali koga briga?
Al su se dosle upalile, sigurno se svaki dan Bogu zahvalite sto ste se spasili livada i pasnjaka. Al neka vas samo jos da hocete poceti da smece bacate u kontejner. Mozete nauciti pisati, izrazavati se pravilno al kulturi zivljenja nikako, milic vukasinovic je to naj bolje REKAO. U glavi vam jos goveda ricu. Vozdra wanabe gradjani
...naj bolje...i ono nekom nešto truni...i ono će nekom reć da je "papak"...i ono ima internet i pravo glasa...i ono je "sarajlija"...
"Pozvao me muškarac koji je o njenom nestanku pročitao u novinama i javio da je ona u Sarajevu, da je dobro i zdravo. Želim se zahvaliti svima koji su doprinijeli da dobijemo informaciju o našoj kćerki", rekao je Mirzet. Čuj, a ne čita klix.ba ... Iz novina se vidi opšte-zdravstveno stanje nestale osobe... :) Ovaj Muškarac je prava muškarčina, izgleda. :)