Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada ministar sigurnosti kaze da je policija intervenisala traljavo, odmah sef lokalne policije treba da da otkaz, cisto iz morala.
..u normalnoj drzavi.. bitna razlika..
to se u civilizovanom svijetu zove anarhija , kad radi ko sta hoce i digose hampu svi na Milanovica kad rece da ovdje nema ni reda ni poredka
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
dovuko Dodo sebi prateći vod ..
dodikova ekipa, izgleda
@mayab jok cija ce biti , da nije njegova pobili bi ih vec ko zeceve
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Viriš iz guzice SDA i muslimana ...
Gospodin Mektić i Slobodan Vasković su garant suživota i tolerancije na ovim prostorima, obojica su karakterne demokrate i pacifisti, što su najbolje pokazali u vrijeme rata na ovim prostorima, kada su im omiljena prevozna sredstva bili: TENK I PRAGA, sa kojia su štitili nejač i sve što je drugačije, a ova informacija samim tim dobija na težini i značaju, jer se spominju veliki mirotvorci i borci za bolje sutra svih nas.
@weasel Izetbegović je imao priliku napraviti građansku državu sa većinskim Muslimanskim kantonom 1991. Taj većinski Muslimanski kanton je trebao biti na 44% suverene, nezavisne i nedjeljive BiH. Danas su Bošnjaci (pravni nasljednici Muslimana) nepostojeći na 3/4 teritorije BiH, a garant postojanja BiH su Hrvatska i Srbija. Srpskohrvatski nacionalisti vole kad su Izetbegovići na čelu BiH
@weasel Nisam shvatio kakve veze ima Rusija i sve ostalo? Ili Amerikanci koji su komponovali Dejton, a nisu dopustili Kutiljerov plan? De malo pojasni, ako možeš? Hvala.
jesi vidio? da hoce objasniti zasto su to uradili... :D grohotom se smijem
...momčadija došla u audjima da "zaradi 30 eura"...vratite nam udbu. sad i odmah.
Sprdnja od policije, ministara, drzave
djebazapelo.. ne kontaš, to što ti pišeš, to ovi i hoće,!!! Da se navodno svak bori protiv svog, a oni i ne samo oni uvezani i svi u talu! Znaš onu zavadi, pa vladaj!! Vidim slabo se tamo vi obračunavate, više vas kako vidim degeneče ovi iz Srbije, kao u Prnjavoru sinoć, ništa od vas,!
Dosli Audiima iz Beograda, odsjeli u Hotelu, a prica im da su su dosli da zarade 30 eura brojanjem glasova sa izbora, hahahaha pa mogli su nesto drugo izmisliti, tipa dosli u provod, culi da Prnjavorcanke vole momke iz BG, bilo sta drugo :) Beogradjani dosli u Prnjavor zbog 30 eurica hahahaha, koja ofiraza
sjećam se 92, onda su isto "delije" dolazile za malo krupnije dnevnice, bosanci će uvek za srbe biti glupi i ne vole nas sve podjednako. Možda padne napamet bosanskim Srbima da je bolje napravit sa muslimanima i hrvatima rođenu državu i tako ostvare san o lakšem životu. Stvarno su glupi ako prokockaju i zadnju priliku.
Znam kakvi su ovi naši domaći Srbi,takvi su kakvi su,mi bolje nemamo, ali nisam znao da ne znaju brojati.
Jesmol opet mi Bosnje krivi za ovo.
nema ovaj ministar ni osnovnu kako treba
Izgleda da Meketic laze ili su ga slagali. Niko se nije tukao niti je bilo "fizickog incidenta"
Dobar ovaj ministar Mektic, ljudina dosao na lice mjesta da intervenise
Dodokovi "glasaci" ! Djikani su jadan skup neandertalaca
@drinsky1..daj,molim te, ovdje si se raspisao o 50000 eura, pa pipi molim te i o Bobar banci, Pavlović banci, Banci Srpske, pepeljarama od 1200KM,vilama na Dedinju, stanu u Beču.. jesi li ti npr. na more mogao otići samo ili si se u skipu kupao, pa budi objektivan, ako hoćeš nacionalista biti, morap voliti nsrod, a ne stranku
Ibro drzi se ti Bakira Al Podvalija i Fahraona Sa nasim se mi obracunavamo,..uvjek
@djebazapelo Šibe, četničko štene!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)