Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\" lobanja je friškijeg datuma \" to samo kod nas ima...
možda je Draže Mihajlovića ? hahaha
@Crnica - \"ljuckosti\" je garant :)))))
a da ga vidi baaaaaaboooooooo
to se neko žmurke igro :D i ostao dole
Žalosno da ovaj portal dobiva poene na ovako gnusnim komentarima.Nadam se da će se ubrzo ugasiti.
kud si posla zenska gloovo
Tako ti je to kad kod nas dzenaza + troskovi izadje ko prosjecna polugodisnja plata. A mozda je i neki starac sa dobrom penzijom pa ga zakopali kad je poceo kandisati.
Nije, ti su Srbi svi pakosni prodavali \'96 i dalje svoje kuce skupocijeno Sandzaklijama i dijasporcima! I onda k\'o fol istjerani, je al u q.
Nisu cula kad nisi vidjela svijeta dalje od sumske. Mogla bit ti malo citati i novosti iz svijeta, a ne samo sumske i neke sto pljuju bosnje. Svaki mjesec ovako nesto se pronadje po Europi u dvoristima. Nije vise ni novost.
Dal nije u pitanju neki nestali Srbin?Upravo iz perioda \'95 kad su Srbi proterani sa ovog regiona
Garant od Kemala Montena?
netko od S.a.nd.ž.ak.lija opet nekoga o.pl.jač.k.ao pa u.bi.o . To su radili u H.rasn.ici i na Ili.dži za vrijeme r.a.ta. J.b.g. ušlo im u naviku
da nisu kosti od onog draze....
@crnica Ko pljuje po drugim narodima? @Dorno Nisko civilozan i slabo obrazovan, srednju jedva zavrsio, fakultet ne upisan ili cak preko stele upisan ali obustavljen zbog manjka inteligencije.
Dobra za Srebrenice, da malo poveća broj.
pa da sad se govori o STIDU I SRAMOTI, a gdje vam je stid kad pljujete po drugim narodima/! I pravo da vam kazem, za ovo jos nisma cula, osim u Sarajevu da se desava..