Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebote-koje ime ulice???
Ko Meksiko hljeb te yebo..
Ja se ponadao Ba Ba Luu, kad ono na Stupu. :((((((((
Na Ilidzi? Na stupu navedi( opstina Ilidza) sjedi 1!
OPET! cccc
Ovi koji pišu ove tekstove su totalno ne informisani. Ulica Hifzi Bjelavca se nalazi na STUPU- BAČIĆI pa samo neka nam objasne kako je onda bomba bačena na Ilidzi, možda je odjeknula do Ilidze ali da je bačena na Ilidzi cisto sumnjam
samo u podzemnu garazu, nidje na cesti nikada vise
jest pa da me neko zaganja dok izlazim iz podzemne ja vazda parkiram na trotoar,ispod svjetiljke,tik uz ulaz tu je najsigurnije :):):)
govorim samo za Sarajevo, u nasem gradu nema paljenja auta?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
IRFANE, možel se čestitat ? Jučer je bačena bomba i na Otoci, POLICIJE VIŠE NE SMIJE NI DA DAJE IZVIJEŠĆA U JAVNOST. Kako su Avaz i Slobodna Bosna mediji nba platnom SPISKU Aljoše Čampare, Bakirovog malog za bureke, JEDINO JOŠ KLIX SMIJE OBJAVIT RAT BANDI U SARAJEVU !
Nije problem momče u pronalaženju aktera jer su kako kaže IRFANOVA omiljena floskula od prvog dana POZNATI POLICIJI. Problem je što tužilaštvo ne podiže optužnice a sud izdaje naloge za hapšenje ! Jer, su osumnjičeni BLISKI, da bliži ne mogu bit SAMOG VRHA VLASTI. I sad ovom neaskidivom amalgamu ktiminala policije pravouđa i vlasti prifuravaju i vjerske zajednice !! STvarno se više ne zna čiji je učijoj. Samo se zna ko PLAĆA !