Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako policija ne identifikiju sve osobe iz akcije Parking papak gdje se jasno vidi reg. broj automobila?
Odma sam rekao da je to gl.upan i da će ga uhvatiti. Stane na pumpu nakon jurnjave, a na displeju motora piše 16.00. sati. Dovoljno je bilo da murja pogleda nadzornu kameru s pumpe. Ta nema 100 takvih motora u BiH E levata. Dobro vozi, al je malo više gl.up.
Ovo treba da policija zaustavi na cesti, a ne da na youtube trazi likove i da ih hapsi. Neopravdavam lika sto ovo radi i nije uredu. Jos malo pa ce nedje nac bosanca kako d*ka i prijavit ce ga kao psihopatu koji d*ka na svu djecu svijeta.:P
https://www.youtube.com/watch?v=ChAvBNsTU64 250 KM/H
ma neka ga zaposle u muriju,ta bolje vozi i efikasniji jeod svakog zandara na torumo....
U susjednoj Hrvatskoj premijer zavrsi u zatvoru, a kod nas pljackase ne mogu da smjeste u zatvor!? Pa o cemu onda pricamo?!
Svaka cast za oba posta :) Skidam kapu!!!
Ne razumijem zasto su se trudili da ga identificiraju i privode kada ce mu uzeti izjavu i cao...cemu ????
moze to i brze ;-)
Pa dobro, platit ce kaznu i eto. Ja osobno kad bi radio slican poduhvat bio bi svjestan posljedica. Svi ovi pametnjakovici koji govore o sigurnosti ostalih ljudi, neka se zapitaju je li veca prijetnja decko na motoru od 180kg ili taj idiot s Golf 2 bez ispravnih zadnjih svjetala.
Prvo treba da bude stid ovu nasu policiju jer na ovoj relaciji od nekih 80 km nije bila ni jedna kontrola ili obicni policjac..Kako mi ocekujemo da oni nekog slicnog uhvate ko ima ovakvo mocnu masinu..Ovaj momak nije ni prvi ni posljednji koji je nesto slicno napravio zato nam i ginu djeca u saobracaju..Nije vise krivica ni ovog momka vec je krivica ovih policajaca i ovog naseg zakona..Dok nam zakon i policija ne bude kako treba da bude do tad ovakom momku koji nije poginuo ili nekog ubio mada je bio opasnost po ostale ucesnike samo treba cestitat jer nam je pokazao videom od 20 min kakva nam je policija...
Momak nije nikoga povrijedio .Pristojan i dobar ne pravi nikome probleme ne pije ne drogira se mora potrošiti negdje suvišnu energiju. On nije kriminalac pa da se tako ophode prema njemu a vi koji se toliko bunite i želite mu nesreću razmislite šta bi bilo da je vaše dijete,brat ...
Sto mu policija nije objavila puno ime i prezime kao i adresu da mu gume izbusimo jal sihre bacimo na motor da nikad vise ne upali !
Peđa čestita idiotu na idiotluku... Valjda da bi ga drugi idioti kopirali?
Svi vi znate s.r.a.t\"svaka cast majstore,samo tako nastavi\",a kad padne s motora pri 200km/h i kad ga budu lopaticom saklupljali,onda cete pricati\"aj brate,volimo te,ostaces u nasim srcima\"i slicna s.r.a.nj.a.150km/h na motoru je dovoljno da samelje auto iz suprotnog smjera,,,a zivot se vratit ne moze i nemojte da s.e.r.e.t.e da ovo nije nasa stvar,jer ovo nije njegova cesta i na cesti nije samo njegov zivot,zato manje s.e.r.i.t.e ;)
sto ce sada pojacati patrole na relaciji Sarajevo - Konjic bice prasinara vise nego ikad xD
Zaista je ovo velika ludost a i hrabrost. Najvažnije je da se na kraju sve dobro završilo, nije nitko stradao. Pošto sam motorista ipak čestitam frajeru na ludoj i dobroj vožnji od Konjica do Sarajeva sa sretnim završetkom. F.D ubuduće sporije radi drugih a i radi sebe. Sretno.