Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelim pohvaliti pocinioca ovog hrabrog djela. Iza njegovog djela stoji SDA, Islamska zajednica, cijeli bosnjacki narod sa teritorije Bosnjakistana (24 posto geta). Cim bude poznat njegov identitet, organizovacu za njega iftar u mojim novim dvorima na Kovacima. Braco Bosnjaci, nikad ne zaboravite moje velike rijeci \"nas i Albanaca 20 miliona\".
Zbog onih što su porušili naše džamije i zbog onih koji takva djela podržavaju jednostavno MORAMO obnoviti sve to i izgraditi još više na svakom pedlju naše nam domovine Bosne i hercegovine. Oni kriminalci koji skrnave vjerske objekte i kradu iz njih novac,dragocjenosti i slično,to se zna,na sud da odgovaraju.
Licno ne odobravam ovakve cinove, ali kada vec pravite poredjenje i kazete \"muslimanski extremisti\", sta tek da kazem za one srbe i hrvate. Koji godinama oskrvnjavaju dzamije, vrse nudzu na mezarim (grobovima) pale dzamije, provaljuju i kradu vjerska blaga...oni su jelda \"pacifisti\" ? nisu neki extremisti, Boze sacuvaj...ko je ovo pocinio treba da odgovara, isto kao i sto trebaju oni da odogovaraju koji su porusili 925 dzamija u ratu i 15 godina poslije rata konstantno ruse red i mir povratnicima u manji BH entitet...
Zapitaj se ti kako bi reagovao da dođu tuđi osvajači sa drugom vjerom pa poruše crkve ili ih pretvore u džamije. E sada oni koji su se odrekli hriščanske vjere i prešli na islam u takvim džamijama klanjaju. Zapitaj se malo.
kompleks krivice
Neposjecuje ih nitko pa im treba paznje. Djeca se igraju oko napola napustene crkve. Svaki od vas sto je vrijedao Bosnjake u ovim komentarima, zapitaj se je si li reagovao na isti nacin kad su srusne i unistene 1600 muslimanskih bogomolja sirom Bosne i Hercegovine ponosne. I da ne nabrajam.
a cek, sto je obnovljena ako se nisu rusile crkve po federaciji?
Svi vi nastrojeni srbski uljezi , POPUSITE Muslimanima Cundaru pa u rahatluku spavajte.
Ovi vlasi pravo moderni - crkva svetog procopy-ja
SrbskaR 22.08.2009. u 17:56 POturickoj bagri naravno da smeta crkva jer ih podsjeca KO su i STA su bili pre turske okupacije. Dva pitanja: Od kada postoje\"poturice\"6,60,160,300,500,600,700.........godina i kako to da Crkve,recimo u Sarajevu koje je bilo pod opsadom i u kojem se ginulo SVAKI DAN, ostadoše nedirnute a u Banjaluci gdje praktično rata nije bilo sve su Džamije srušene..?
Pali crkve pravoslavne !!! X D
POturickoj bagri naravno da smeta crkva jer ih podsjeca KO su i STA su bili pre turske okupacije.
JOJ JESMO SVI NEKI IDIOTI NEZNAMO NISTA DRUGO NEGO LOSE JEDNI DRUGIMA DA RADIMO I LOSE DA MISLIMO KOLIKO OD NAS ZNA TU SVOJU RELIGIJU;POZANJE I RADI PO NJOj?????? (nije vazno koja je religija u pitanju,bilo to pravoslavna,katolicka,islamska,budisticka,hinduisticka...) POGLEDAJTE STA TE RELIGIJE VASE OD VAS KAO OSOBE TRAZE I VIDJET CETE KOLIKI STE VI POZNAVAOCI I KOLIKI STE VJERNICI I VIDJET CETE DA SMO MI OSTALI ZIVOTINJE;RELIGIJE NAM BAS I NISU POMOGLE
@Sejo BOY Smrdi tebi iz glave zatucani kretenu.
a vrijeme je ramazana - posta i ljubavi prema svim Božijim stvorenjima... ali šta ćeš tako je to u bosni... nažalost... sa ovakvima nema šanse da pređemo prag normalnog života... nažalost.... a neka im je halal od mene...