Optužnica Tužilaštva BiH
0
Hotel 'Exclusive' je stvoren prodajom droge
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima se moze se ko ne moze nek gleda........ja celi zivot dilam a nemam to.....svaka cast gradzevinarcu....ima covek nos za gradzu.....
a zasto hotel nije napravljen od droge. kao ona kucica od cokolade. odes malo si nastruzez fazade, posmrces i onoooo dooobro tii :-)
koja je ovo medijska hajka na gore navedene....pita li se iko kako basovic \"isklesa\" \"saraje\" hotel iznad bendbase bez iti jedne dozvole.....a sta je s \"evropa-garni\" hotelom ????? to on satro ima urednu dokumentaciju....pa hotel \"belvedere\" ?????isto zestoko sumljivog vlasnistva i jos sumljivijeg vlasnika.... takvih jos koliko ni zamisliti ne mozete u cjeloj bih.... uzas..... a nemojte misliti da nam \"nedodirljivi\" politicari nemaju hajra ili cete tala u hotelima....ponavljam, ovo je zestoka medijska-politicka-mafijaska hajka... zasto se niko ne upita odakle politicarma tolike nekretnine, novac koji nude u krivicnim procesima kao garan da se nece ispaliti iz zemlje....a, sta nam je s profesorima koji pored politicke karijeje gomilaju imovinu.......uzas.....
od kada je to novost? To i ptice na granama znaju.
Za hotel je neko dobio navac, sada hotel smeta regulacionom planu (prosirenje saobracajnice...) i sada bi da ga sruse. Ako je sve legalno kroz papire, placao se porez sta ima onda hotel sa eventualno kriminalnom djelatnoscu pojedinaca? Sve je to stimanje jer je sada interes drugaciji isto kao sto je L.gumdjija kupio spratove (nepostojece) Olomanke a Gasi prizemlje pa se oduzima imovina jer mu ne pase komsija. To su igre na visem nivou.
Kakve veze ima sa cijim je parama napravljen. Neka sada momci uredno placaju poreze i pdv i nek rade POSTENO :) , pa ja i mirna Bosna. Tako to ide u svim demokratskim drzavama :)
sve im uzeti prodati za debele pare i podjeliti sirotinji i ratnim vojn im invalidima
tiramisu im je bio odličan!!!
..sta sad?
Opet neke sandzaklije...taj narod je izgleda ko stvoren za kriminal
a od kojeg ce se novca pravit aerodrom u trebinju,hehehe od unicefa?ahahaha
hahaha cuj 1.99 miliona.... jel to od 2 miliona pa nadalje ide drugacija kazna? jao kakva drzava...
TO JE SVAKA BUDALA ZNALA ĆIM JE NAPRAVLJEN
đes ba drugi hahahaha... Koliko je Hamid Pršeš dobio ispod stola da odobri ove kredite??? Jedno kilo-dva možda ?!
drugi