Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma vec na slobodi , tuzioci i sudije him daju podrsku i celice kriminalce.
Azijati ne miruju na 24% !!! Ako vam treba bombi samo se javite i rjesavajte izmedju sebe te probleme bombama hahahaha. Geni su to zli islamski
Naučno je dokazano, da ljudi s područja današnje srbije imaju najviše genetskih podudarnosti sa turcima, mnogo više nego što imaju hrvati i bosanci. E sad se zapitaj da ti pradedo nije bio kakav Mustafa, iduci put kad ukljucis taj svoj pogani i bolesni mozak, zapitaj se koliko u sebi imas muslimanske krvi, 80% najmanje ;)
Fašista je fašista.
Vezite mu kosulju
20. april 2013. H.G. pusten na slobodu nakon saslusanja.
Eto sad znamo i ko je džej džej