Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da kazem da to ucjenjivanje nije pravedno...et toliko od mene....
jebem ti te kulturne zemlje u kojoj je marihuana legalizirana. Za mene je vrh drustvenog razvoja izmedju ostalog i kada drustvo samo sebe ne unistava.
e Rignagla jesi mi pametan svaka ti cast, i da je marihuana ona je zabranjena i profesori - ljudi na koje bi se ostali trebali ugledati ne smiju to konzumirati.. volio bi da izadju na vidjelo ti snimci ako postoje..
Prvo, cim ti neko prijeti i trazi novac = kriminalno dijelo i kao takvo se treba procesuirati. Drugo, informacija je nedorecena....koje su to opojne droge? Marihuana? Ako je marihuana, jebo marihuanu. Pusi je cijeli svijet samo kod nas u majmunskoj zemlji se svrstava u opojnu drogu. Kulutrne zemlje se vec bore za njenu legalizaciju koja je ustvari i legalizirana. Dakle sve to smrdi. Trece...ma jebo trece. Nikada necemo doci pameti.
ne mogu da vjerujem pa sto ne pisete o tome da li ti snimci postoje, profesori ostaju nedodirljivi, al zato je uhapsen neki klosar. bravo policija