Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi samo znali koliko je ljudi-boraca poginulo iz 9 brdske brigade koja je cuvala jedini put za Sarajevo preko sela Lokve, Igmana, itd. drugacije bi govorili o \"seljacima\" iz Hadjica. Ti isti \"seljaci\" su ginuli za taj put kojim je dopremana hrana, oruzje. Da istih \"seljaka\" nije bilo ko zna da li bi danas tipkali i pisali gluposti. Nevjerovatno je kolike predrasude imate prema ljudima koji na licnoj nemaju mjesto prebivalista jedne od 4 opstine koje ulaze u Grad Sarajevo. Cak mislim da ste veci cobani i \"seljaci\" od ovih koje spominjete cim imate takve poglede na zivot. Sretno i uzivajte u vasem malom svijetu koji sa takvim pogledima jako tuzan i nesretan!
Vozac kombija se zaletio 200m prije objekta. Kafana se zove Staka zato sto je vlasnik RVI i nosi stake s kojim ganja djecu kada se napije. Opet ce ga jeftinije izaci parking nego u BBI-u!
Gledao na Discovery channel-u Mythbusters, pa odlucio da razotkrije nasoj Hadzickoj raji da li pri udaru vozilo eksplodira, kao u akcionim filmovima, ukoliko se u njemu nalaze dvije plinske boce? Myth busted! :D
Za ove koji misle da se u vozilu nalaze plinske boce: to vam je odsjaj narandžaste reklame bh-telekoma, koja se nalazi iznad ulaza u susjedni objekat.
ljubomoran covjek bio sto ovaj ima kafanu :))
Manje selendre,a više kokošara i travara i lopova nigdje nema,kao što ti Hadžići.
Ma šta ti za Sarajlije pa bolan normalno da će dobiti stanove jer su godinama naši roditelji plaćali i za stambeno i vojsku obrazovanje konju jedan, kako te nije stid da pišeš srami se svojih riječi mamlaze i ako su socijala, to je jer su ih u ratu opljačkali. Pa sad moraju biti socijala. OSTAVI SE TI MOGA SARAJEVA!
vidi mu pun kombi boca plina HAHAHA
\"DRIVE IN KAFANA\"
Nije seljak kome su opanci na nogama nego kome je slama u glavi. A vama kompleksasima ocigledno u glavi i nema nista drugo. A svim prijeratnim komsijama koji nesebicno spominju 24% porucujem da se ne trzaju puno jer ce ovo inshall.ah ubrzo biti 100%.
bravo majstore svakacast za prakiran automobil
nemoj da prodzem koza a te
DRAGI HAMO ,,VIDI MU GLAVE,, KISS TEBI I TVOJIMA. . .HERZOG IZ BRADINE
Poslovni suparnici
ma to nisu seljaci,to su SELJACINE
joj učinilo mi se da na zadnjem staklu vidim 2 boce plina haha,pogledajte
KAŽU BIO MU ZAGONDJIJA OD SUPRUGE U PORTALU PA GA OVAJ GANJAO