Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da će mrtvozornik i tužitelj imati kaznu za ovu grešku, a to je minimalno degradacija sa radne pozicije na kojoj rade. odgovornost je ono što najviše nedostaje bosni, teško je i imati kad oni na vlasti je nemaju nikako.
Hoce , odgovarace... Imace ukor razrednog starjesine! Pa vidis li jadan ne bio da je zena srpkinja! Nece valjda neko za takve gluposti odgovarati kao sto je ubistvo srbina u seher-dzamahiriji?!
@ evo.. naporan si četo, odi na neki četnički portal pa se tamo preseravaj. vi u šumskoj valjda imate sposobnosti za to. nije valjda da samo skupljate žireve po šumi povazdan
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mislim da ima dosta takvih slučajeva, ali zbog nesavjesnog rada često promaknu takva ubistva gdje se najčešće kao motiv javlja nekretnina. Najlakše je napasti, udariti i ukrasti od starih ljudi i to mogu da urade samo kukavice
Valjda ja zato imam samo garsonjeru, al zato 1/1 svih 39,40 kvadrata
Joj jeste zlobnici, pa svakom se moze desiti da pogrijesi, ko radi taj grijesi niko nije savrsen, sta sad treba ih odma suspendovati jbt?! Bitno je da je istina izasla na vidjelo..
Nastavljaju se ubistva preostalih Sarajevskih staraca, srba.
Ko radi taj i griješi, pogotovo ako te nije briga kako ćeš obaviti posao. Normalno, starica se tako zove, još ako nema familije idealno za greške.
.....kod nas sve što je bilo " juče" kaže se u "prevodu" prije mjesec dana... a što se tiče otkrivanja ...nema šta,svaka čast, prate se serije..
kakve veze ima ova slika gdje je auto u kojem je prije 4-5 mjeseci ubijen policajac koji je cuvao crkvu ???
@evovigazmajevi ti sa takvim komentarom spominjes neku intelektualnu razinu??grohotom se smijem "intelektualna razino sa super intelektualnim nickom!!!neka vas sto vise takvih bice nam veselije!
Ma da, cuj greska :O
eh sada moze svakome da se omakne usput jedan penzioner manje
I vjerojatno je opet greska bila u fundamentalnim stvarima. Naravno svakome se desi, ali iz slucaja u slucaj u nasem MUP je to sve cesce. Neodgovornost i brzina najvjerovatnije po principu "da izadje iz ruku"
Zamalo dobra dijagnoza.
jedan moj radni kolega bio je bosanac i prezivao se sljivar. kad bi se taj nasukao rakije pretvarao se u zmaja ognjenoga, cak smo ga zbog toga i zvali ognjen.
imaš divan smisao za humor, da nisi iz hrvatske možda
a koji bi bio razlog da ja o tome s tobom pricam?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma i ovog mrtvozornika isto nabijem na k.u.r.a.c