Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad je dosao red da vam palimo kuce
mamu vam srpsku radi vas sam na sudu Đano
mamu vam srpsku ubrzo ce ponovno biti na ftv-u samo na novih 5 kuca
Treba novcano kazniti roditelje, ako ne vaspitavaju djecu kako treba, onda po dzepu pa neka ljudima plate odstetu, za krecenje. @bosancheros ne lupetaj, kad je dzamija napravljena na Fatinom zemljistu imovinsko-pravni odnosi nisu bili regulisani kako treba, ne moze se zbog toga rusiti crkva, vec se treba nalaziti kompromis, a u ovom slucaju situacija je jasna, male huligane treba suzbijatii od pocetka, jer ne mogu oni sprovoditi \"svoju politiku\" kako se njima svidja, jesr sta onda, kad odu Srbi ta mala djubrad ce naci nekog drugog da na njemu prosipaju svoje frustracije, pa oda kad otjeraju te, onda treceg i tako redom dok ne dodju i do tvojih vrata, pa ti placi onda
Jao sad treba plakati sto je ovo neko napisao. Svaka mu cast ko god je. Kad se srusi crkva u Fatinoj avliji, ovo ce prestati.
ja mislio doslo do senzacionalnog transfera iz volfsburga u velez, kad ono...
@Bosanac Ebiga bosanac, imam 26 god. ali dok sam bio u Bosni nisam nikako izasao iz Bos. Krajine. Kada smo isli na more isli preko Bihaca a ne preko Mostara. Nikada nisam putovao ka Mostaru, u stvari vec sam naveo da nikada nigdje nisam bio unutar Bosne sem Bos. Krajine. I otkud da znam gdje igra Velez, da se ja pitam igra u Mostaru, jer je iz Mostara. Otkud ja znam da igra u pre-gradju Mostara koje se zove Vrapcici.
mostar najljepsi grad na svijetu!!!!!!!
Pa jos kad je bila Jugoslavija cuo sam za Vrapcice,i naravno kad samputovao u Mostar cuo sam za to mjesto.Poslije rata cuo sam da velez igra i ima stadion u tom mjestu,pa me cudi kakvu geografiju ova djeca danas uce.......znaju za svoj kanton a ostatak svijeta ko yebe....
to je ono mjesto gdje policija redovno kazne pise
Fasisticko...
Hvala za odgovor, je li tu vecinsko stanovisto sada hrvatsko ili muslimansko?
To je mjesto prije Mostara, može se reći predgrađe Mostara.
Gdje je to??? Prvi put cujem za taj gradic/selo/mjesto.