Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije lažna bomba, Seka Aleksić je oružje za masovnu destrukciju ukusa, muzike, intelekta, duha. Treba mu licencu za rad oduzeti zbog duhovnog terora.
E moj Senade Hadzifejzovicu neka te sram i stid čime se baviš.Dovodiš Srbijanski šljam u srce Sarajeva na Vilsonovo ,da nam truje već otrovanu omladinu.Sa jedne stane prodaješ kulturu,etiku,moral tj. na tv-u dobro vaziš a u praksi si primitivac kao ostali koje pljuješ.
sumnjam da je zbog seke senad iskorištava balavurdiju koji mu rade besplatno na njegovoj tv i ima bezbroj tužbi od bivših radnika.p.s. pitajte danka delibašića!
Svaku ovakvu dojavu treba jako ozbiljno shvatati i svim silama nastojati da se uhvati ovaj psihoterorista.
Bice specijalna emisija veceras u senadovom mahala stilu
Turbo folk, pljuc. Senad prati ritam, i on poceo to smece od muzike dovlaciti u Sarajevo. Ja bih to s.ranje zakonom zabranio.
Nakon seste pive bizoni ustaju, rokaju glavom u zid. Jedan lik u Becu prije nekoliko godina, na pjesmu Tome Zdravkovica pun tanjir pasulja rokno sebi od glavu. To je ta vrsta muzike :DD
@SlucajZornic Toma je umjetnik za ove opajdare.
Jebala vas seka I my face
Senči veli Daj šta daš pa makar i Seka😆
Cuj vratili goste a pjevacica zbog koje su gosti i dosli se nije pojavila
ah ta konkurencija...........ili je mozda nekome "buka" smetala.......ko ce mu ga znati
Haha, ovo je bosnia, niste interesantni isilu
Bas me cudi da se Senad spustao na ovako nizak nivo.Neshvatljivo je da na ovakvu lokaciju dovodi nizerazredne pjevace i BG ofajle
Ovaj Hadzifejzovic bas nema skrupula kad su u pitanju pare? Ides od sad jarane sandzacki, pod moje licne sankcije, pa dovodi srbijanske sumadinke koliko te volja. Fuuuj.
sta fali seki brate? pa nije doveo cecu
@izKrajinesam2 Kod mene su jako visoki standardi sto se tice bilo cega prekodrinskog. Ukratko, nema nista.