Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da izbodu Los Zerbosa oni....
ili ovi sto zagovaraju neko deportovanje???pa dje da ih posaljemo kad su isti u 90% slucajeva Bosnjaci drzavljani BiH neko ko ovde ne zivi rekao bi da se radi o nekim strancima a ne o domacem stanovnistvu,mozda da ih posaljemo u svedsku neka traze azil hahhaa
od kada se to sumnja saopštava medijima prije nego se sprovede istraga, izgleda kad su muslimani u pitanju onda je to normalno, blago nama sa ovakvom policijom i ovakvim novinarima
pa vi pojedini ljudi ste za ne povjerovati,,,,ne osudjujte cijeli narod za ono sto je uradio pojedinac..mislim da bi trebao svako da pogleda sebe i svoju vjeru,pa da onda prica nesto o drugoj..
Bosanska Kraljevska Porodica obznanila da je lako dokazivo da je Bosna odabrana kao lokacija za najgora zvjerstva ludacke framasonerije: najteži masovni zlocini protiv covjecnosti dešavaju se na tzv. okultne datume (koji u sebi sadrže brojeve 3/7/9/11): 9/11 1993 Stari most Mostar (ljaga na katolike) 11/7 1995 Srebrenica (ljaga na pravoslavce) 11/9 2001 New York (ljaga na muslimane) 11/3 2004 Madrid (ljaga na muslimane) 7/7 2005 London (ljaga na muslimane) 3-7 mjesec 1994 - genocid u Ruandi 3/7/2012 - objava nalaska \"Božije cestice\" (gluposti) 5/2/1994 Markale I (5+2=7), u 11h po Greenwichu 28/8/1995 Markale II (2+8+8=18, 1+8=9), u 11h po Greenwichu Mjeseci atentata na predsjednike SAD protivnike Engleske: 7/1881 Garfield 9/1901 McKinley 11/1963 Kennedy 3 poglavlja Zakonika SAD-a o bankrotu su: 7, 9 i 11 (nasladivanje nesrecom dok oni grabe sve resurse u svoje ruke) itd. www.fb.com/NeGlasaj
Zanimljivo čitati kako ovi vlasi pjene... hehehehehe
ŽIVJELA PRAVDAAA!!! (SAD OČEKUJEM DA ME DAVAOCI NEGATIVNIH GLASOVA UGASE, JER JE NJIMA SVE NEGATIVNO, ČAK I VLASTITI ODRAZ U OGLEDALU...AJDE MAJMUNE, UGASI ME, ŠTA ČEKAŠ...)
ove vehabije samo komentarisu po forumima i portalima. nadjite poso i radite nesto korisno, uhljupi jedni.
http://url2it.com/qffo
A sto je samo 9 minusa za @Eeee:\"Umjesto da izbodu Los Zerbosa oni.... \" i samo 5 minusa za @musliman:\"e bosnjo je pravi budala, a o srbima i hrvatima da ne pricam. samo da nam u ruke dodjete klacemo vas kosto se pilici kolju\" ??? Meni to puno vise govori o Bosnjacima. Ne smeta sto vehabije napadaju nemuslimane, nego sto ste sad meta postali i vi muslimani, pa bi ih sada izbacili van, deportacije za gvantanamo itd., a usput ih popljackali kao dojucerasnje komsije i susjede, jer nema vise kajfirske imovine za pljacku! Licemjeru, na to nisi imao nista reci, je li tako! Ne smeta ti sto pozivaju napad na Los Zerbosa, jer nije \"tvoj\"...koga folirate \"tolerantni graDZani\"???
Napadaci su od prije poznati policiji, i bice pusteni nakon saslusanja...HAHAHAHA..j..vaku drzanu i sudstvo..i zatvore iz kojih se izlazi na godisnji?!?!!?
SIPA, izvolite i pročešljajte IP adrese ovih što su 95% komentara zasuli minusima. Eto vam terorista. Hvala lijepo.
hehehehehe mammeeeeeee vam ga baaliyske pogane.
\"policija sumnja da su napad izvršile osobe koje su već pravosnažno osuđene za terorizam\" Pa prekrasno. Lijepo je znati da se osobe pravosnažno osuđene za terorizam šetaju okolo sa oružjem u rukama. Bravo sudstvo, bravo policijo, državo bravo!
Ako je bio iskren u svjedočenju, ovo je za svaku osudu,ako je lagao,podržavam ovaj napad.
vehabije stoka! najprljavije i najodvratnije što sam dosad vidio ( vehabije=četnik)
Ukratko, svi su se izmakli. Ako se sami ne pokrenete, nece niko za vas! U medjuvremenu gradi se most u Hrvatskoj i uvode sengenske vize. Izolacija na djelu..