Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da će ovako grojeti i kuće čelnika u NSBiH ukoliko ne usvoje statut, BHF na noge
Svi koji su u mogucnosti da pomognu na bilo koji nacin, radi se o starijem dedi i nani, sevap je. Ulica Humska 143 - ispod \"Plavog Granapa\"
ZAROBLJENICE NE LAPRDAJ I POMOZI AKO MOZES, A AKO NE MOZES ONDA NEMOJ PISATI OVAKVE GLUPOSTI, LJUDE JE ZADESILA NEVOLJA A TI BI DA NASMIJES DVOJE-TROJE LJUDI KOJI SU GLUPI KAO I TI!!!
ovo moj komsija, Avduli Kasim.. ima kockarskih dugova, pa ga samo upozoravaju..
Samo ne znam kako ovaj Feđa sve stigne uslikat ?
Hajmo narode da se ovim ljudima pomogne. Obezbjedite preko Pay-Pal ili slicnog da se moze uplatiti. Napravite kroz SA-x. Tako da se ljudima moze pomoci. Pay-Pal nije nikakav problem napraviti na Web portalu. Mozete od njih dobiti i test-account za testiranje itd. Samo mora biti povjerljiva stranica da pare nebi zavrsile u pogresnom dzepu. Dosta brzo bi se pomoglo.
Pa šta se desilo? Zašto je izbio požar? Nigdje veze članak. Katastrofalan! Nikakva informacija...
SULEJMANE, VATRA TE IZGORJELA!
gori kuća naša...
Zakasnio si 3 sata buraz!
PA STA JE OVO SAX, KAKVI SU OVO INCIJALI??? KAKO CU ZNATI DA NIJE MOJ NEKO STO GA ZNAM ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
a sta njegova zena nije vlasnik kuce?