Saobraćajka u Rudarskoj ulici
3
Golfom udario u zgradu Elektroprivrede u Tuzli
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskljucili mu struju
Koje vozilo je u pitanju ??? a) golf II b) golf dvica c) bosansko magare Kako god ste odgvovorili Vaš odgovor je tačan !!!
Mene kao stanovnika BiH je veoma pogodila ova strašna nesreća. Zahvaljujem se portalu što nam donosi ovako važne informacije. Vaš vjerni čitatelj.
Gledjate kolege kako marljivo rade svoj posao tako i treba momci da znamo ko je kriv golf ili zgrada !
jedna dvicina manje
Pa ovaj je morao voziti ko blesav da sa one strane predje preko ostrva, onda ovamo preko dvije trake, uspne se uz stepenice i da udari u zgradu. Ovo je samo slucajnost i puka sreca da nikog nije ubio.
neko mu stavio joint u votku
Tako se plaća struja jel marvo,jesmol vas tako učili ,bemli vam ponašanje i majku! Zivio nas dragi Aljo rahmeteljesum! Da vam nije nas iz SDA nebi imali sta papat!
...uredan platiša...