Saobraćajna nesreća u Tuzli
0
Golfom se zabio u autobusko stajalište pa pobjegao
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nekontam sto su napisali \"U nesreći je pričinjena velika materijalna šteta\" kad auto vrijedi jedno 5 milja najvise i ona staklena stanica sa željeznim gredama nije toliko skupa. eo da su napisali da je velika steta na vozilu, ja mislim da se podrazumijeva pod velikom materijalnom stetom ono puno puno para. pravo ste pismeni.
pobjegli su da se malo otrijezne pa ce se predati heh idiota
kakav glupan! i da nije bio pijan sad se pretpostavlja da jeste, i osiguranje ne nadoknađuje štetu za skršenu stanicu!
Tipicni bosanski mentalitet, ruke u dzep i posmatrati. Ne znaju sta ce od dosade, ne rade, gole guzice hodaju u farmerkama bez gaca ali ne...sve bi da vide, da cuju iako totalno beskorisno....
hehhee ovo me podsjeti na lika koji mi je uletio u avliju sa kadetom i zbrisao,a kadet u avliji na krovu hehehehe...ljudskoj gluposti nema granice !!!
Treba mu pod hitno osakatiti noge da vise nikad ne bi pobjegao.Suditi mu da je bio pjan.Lopov jedan tuzlarski.
Trehnem ti staru, jel\' ti pase ovako ?!!
mah,...... baliyska posla. naloko se turko ko sviinja pa ga sramota da ga hodja nebi poprijeko gledo.
Sutra izlazim na stanci koja vise nepostoji. Ma super nek je on naso da glumi frajera na najgorem dijelu puta vjerovatno na cijelom svijetu, ko je bio u Tuzli ili pak tu zivi zna o cemu pricam, taj puta ima nagib od barem 30°ali ne prema naprijed ili nazad nego na stranu i pun je grba, ko nije bio u Tuzli nevozite brze od 40 na ovom dijelu ako ga prepoznate.
Da samo znate kako su to fini momci !! ha ha ha ha
Pa pobjegao je vjerovatno zato sto je bio \"pod gasom\", pa konta dok ga nadju otrijeznice se i bice manja kazna...:) Da je bio trijezan vjerovatno ne bi ni napravio belaj...
@ sinisa Steta sto ti familija nije bila na stanici. Kako ti ovo zvuci idiote
Ovaj isto ko da je udario u autobusko stajaliste
Ispravite me ako griješim ali termin \"nesreća\", ( jer na svu sreću nije bilo žrtava),baš i ne stoji. Prije bi to mogla biti nezgoda.\"Teška saobraćajna nesreća\" je jako pretenciozno.
@boris....de malo vidi sa Sinisom sta je? Sala, nema ljutnje :)