Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Vlado Grozni: Jesi to napokon skontao da ti se zena trti sa postarom pa si isfrustriran na sabahu...aaaa...opusti se lesinaru dobices 1 iz geografije
@Vlado Grozni Izdrži Vlado, neka te karaju kako ko hoće, ali neće još dugo, izdrži. Izdržali smo mi 500 godina bukvalnog karanja, pa proći će valjda i ovo. I mene karaju svaki dan, ali trpim.
L A Z E Provjeriti da li je u inostranstvu u nekin dugovima pa zeli da naplati osiguranje..Dok je spomenio 5000 to me asocira da je kratak jer osiguranje u Austriji to pokriva do 3500 ili 3700 Evrica pa je to uobicajena praksa kod nasih gastarbajtera... Dosao u Bosnu da mu ga ukradu da ga gore nebi oduzeli .. isplati razliku i kako se ono kaze vuk sit a ovce na broju.. .:-)))
Hebala te SRPSKA DUBICA!! i tvoj čiča Dodik
Najbolje mi je ovo što polupismeni papkari i kopitari stavljaju riječ koverat pod navodnike, kao pogrešno napisana ta STRANA riječ
Ostavio im covjek za kafe :D :D
Sa ostavljenom \"kovertom\" u autu i osiguravajucim uslovom \"iz nemara\" se slazem. Osiguranje za auta na Zapadu, absolutno netacno... s obzirom da znam nekoliko osoba iz licnog okruzenja sa Zapada kome je otudjeno auto na prostoru bivse YU i kome je uredno isplacena vrijednost vozila nakon odredjenog vremena od strane osiguranja.
@@Finta Nije tacno, osiguranja pokrivaju citavu ex.Yu osim Kosovo i obicno nema problema ako dozivis sudar, samo traze policijski raport. Ali kod kradje postupak je drugaciji i odvija se najmanje 3-6 mjeseci prije nego sto i jedne marke dobijes natrag.
Zato ja godišnji provodim na Ibici dole sam bio jednom u zadnjih 5 godina kad je baba ispustila dušu.
Osiguranje mu sigurno nece nadoknaditi \'novac u koverat\'. Drzati novac u autu je cin nemara i takve postupke osiguranje ne pokriva. Takodjer je upitna nadoknada za kradju auta, jer vecina osiguranja, bar ovih sa zapada, ima klauzulu da ne pokriva teritoriju bivse YU.
Hmm kovertu sa novcem drzati u autu, koja loziona... Dzip je najvjerovatnije osiguran, tako da ce mu biti isplacena suma vrijednosti vozila. Prije odmora je sklopio garant i putno osiguranje, tako da ce mu \"prijavljeni koverat\" u velikim sansama takodjer biti deklarisan... A naravno nije iskljucena ni opcija da je ovo klasicni dogovor da mu se shatro \"otudji auto\" u zamjenu za odredjenu sumu :)). Uglavnom puno srece vlasniku, pa kako god! :)
Bosne je bilo i uvjek ce biti,kome ne valja nek se pakuje i bjezi u Srbiju kad je toliko volite :) HVALA TJAO
laze za ovu kovertu, ko normalan ostavlja kovertu sa 5.000 eura u autu
A, mozda je to samo da digne pare od osiguranja?
A sta su tacno ukrali, Jeep ili Touareg? U naslovu jedno, a u tekstu drugo. Mozda je vrli pisac pomislio da je to jedno te isto, e pa nije, to su dva sasvim razlicita auta. Nepismenjakovici!
steta sto nije bilo jos vise od 5000 evra.... kolia budala moras biti da ostavis toliki novac u kolima jso u bosni??? ja nebi ostavio 100 evra u svicarskoj a ne u bosni u autu....
Ja te špekulacije o zakonu prve bračne noći ne priznam i mene se to uopšte ne tiče.