Dan nakon ranjavanja kod Travnika
0
Fratar Pero Oršolić van životne opasnosti
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu da je fratar dobro i hvala Bogu da na njega nije pucao musliman
TREBO JE DATI DA STAVI ŠATOR JA POZNAM OBOICU I SA PRAVOM KAŽEM DA JE ŽABAC UPRAVU NEKAGA JE UPUC...
kad ono škutorčina
Pih...šteta... baš sam se nadao da je turčin počinitelj ovog ubojstva u pokušaju---mnogo bi zanimljivije postalo u toj regiji...kad ono....hmmmm
cuj islamisticku..eto je..ebeee..... i on tebi odgovarajucu..on moderator...))))))
Đava je para, a kad *đava* jami čovika pod svoje, nitko nije SIGURAN, pa ni svećenici. Sigurno u ovoj pucnjavi osim *đavla* imaju i oni s poskokova portala svoje prste, još nam samo ostaje da *Žabac* zakrekeće i da znamo pravu pozadinu slučaja. Glista UVJEK ostaje GLISTA!!!
kRVATSKA POSLA
kriminal i siledjijstvo nemaju nacionalnost majmuna i zlocinaca, silnih i presilnih ... ima u svim nacijama hvala bogu pa ovaj kriminalac nije drugacije nacionalnosti od napadnutoga... nadam se da ce svaki takav siledjija biti kaznjen i onemmogucen!
dva hadezea posla
MODERATORU JE6EM TI NANU ISLAMISTICKU (sinoc ranjavanje Fratra nije bilo moguce komentirat Danas kad je poznata nacionalnost napadaca, komentari su dopusteni Onemoguceno je postavljanje komentara vezano uz napad i pljacku u Vitezu Zasto Jesu li \"bosnjaci\" pocinitelji)
Šta ima, EU?
Ja po citav dan ribam zahode u Engleskoj. Gorka je para kapitalisticka
mjenjajte se balkanci, vrijeme je...... sve rjesavate oruzjem, isto kao svaka post socijalisticka regija.. zadajte se radu umjesto lijenosti, nema vise jedan kopa kanal 5 gledaju, nema se para za socijalizam vise. samo vam rad preostaje, bruko od naroda
prijavih komentar iznad, a zapravo bi trebalo naci autora