Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi ste obojica obične seljačine bez obzira ko ste i odakle dolazite, pa pogledajte taj riječnik, pa žao mi je vaših roditelja kad vide kakvu su stoku odgojili. Ne znam koliko duboko neko mora pasti da se spušta na taj nivo. FUJ!!!
Ljudi malo više kulture i konstruktivnih komentara, nemojte si majke spominjat, nema smisla,
@ POSJETIOCE PORTALA Sad cu da vam ispricam jedan vic.EXS CITIZENOVIM RODITELJIMA nestalo para,i odluci njegova mama da se bavi prostitucijom.Odradila ona prvi dan,dosla kuci i donijela 303KM.EXS CITIZENOV TATA gleda je zbunjeno i kaze -zeno,jasno mi je odakle ti 300KM,ali odakle ti ove 3???? -3 po 3,nakupi se,odgovara EXS CITIZENOVA MAMA:))))))))
@ exs citizen (bosanski srbin/kvazi srbin/koji misli da je srbin:) Posto je tvoja mama najjeftinija u drzavi niko drugi se tim poslom ne bavi,klasicni monopol:)))))))))))))))) Tvoja mama je Aldi medju prostitutkama:)))))))))))
sarajlija/pazarac, moja mati nebi zivjele medju vama lojavcima ni za sto na svijetu a tim zanatom te mama othranila, znas ti dobro. Da nebi onih silnih crnaca umproforaca, kurac bi ti moj danas kucao na kompjuteru.
Neznate vi sta se dogadza vi samo znate da se napijete dok vas metak koji nema oci danas ne spuca .Sarajevo je grad koji na svakom koraku sije smrt i na svakom cosku mozes poginuti a da neznas ni zasto kao 92 druge od snajpera samo sada od raznih mafijaskih i narkomanskih diletantskih grupa koje zele Sarajevo za sebe da u njemu rade sta i kako hoce .e moje ovce nemate vi veze sta se iza brda valja ..zao mi vas je al vi samo skrabucite i gledajte kako nestajete i nemate sta da jedete 21 vijek udri se bekane udri ..
@ eks citizen To je ondje gdje ti mama radi.Prije je radila u Rajlovcu ali 10 musterija dnevno joj nije bilo dovoljno pa se preselila kod Haciende:)))))))))))
Toliko o \"extra\" bezbjednom mjestu :)) Ljudi,vise nismo sigurni ni dok sjedimo u vlastitom domu :S Sretno nama svima!
kakvi smo mi , takva nam je situacija, tj. kakvi ljudi, takva i drzava!
ne razumijem..hacienda mi je ok mjesto...sponzorusa i sponzora ima svugdje, a po mom misljenju sarajevo je sasvim ok mjesto za zivot. desavaju se sranja, ali pogledajte to u malo sirem kontekstu...svugdje na svijetu se desavaju sranja...i te kakva...kod nas je jos relativno mirno sve..
kratko receno...maltretiranje..a policija pije pice sa securitijem...gazde nemaju pojma sta se desava..otelo se..sto zabrinjava, jer su dragi ljudi..ali..
U hacijendi je katastrofa, muzika je užas, preglasna, konstantno lupaju jedni te isti ritmovi, puno koskastih i sponzoruša. Ako imaš šta zajedničko sa navedenim mozda ti se i svidi, inače nemaš šta tražiti.... osima možda batina!!!!
To ti je jarane onaj centralni dio, naseljen siitima! :-)
U kom dijelu Bagdada se ovo desilo? :-)
u haciendi se desavaju ove stvari to nije nista novo kad dodju kockaste glave a to su one napuhane seljacine izbrijanih glava