Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa, ako sam dobro shvatila iz medija, ona je ubila djecaka, a on joj je pomogao da ga zakopa. Znaci da je on saucesnik, a valjda je i to zakonom kaznjivo. Kako onda nema osnova da ga zadrze?
nema dokaza da je pomago
@BPBosnaBosnjaciimaNP Pa po medijima su priznali oboje. Kako se onda vrijednuje to njegovo priznanje? Ne razumijem se mnogo u pravo, ali ako je istina da je priznao onda bi ga bar trebali zadrzati u pritvoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pod hitno vratiti smrtnu kaznu.Monstrume na vjesala. Pocivaj u miru Bozijem andjele mali😢
...necija ucenica, necija zena, necija komsinica....Meni ovo jako tesko pada i savjetujem sebe i sve oko sebe da pogledamo u sebe.
Kano je sad kaznjavat. Mi smo ko drustvo dobro oboljeli kad je do ovog doslo. Neko naravano u manjoj mjeri a neko u vecoj, ali svi smo mi krivi za ovo. Svako nase djelo, svaka rijec koju izgovorimo ostavlja trag u prostoru i vremenu, i ima veci ili manji utiacj na sve drugo. To sto je mali bespomocni, na ovaj svijet tek pristigli djecak , jos nesvjestan sebe i svijeta prosao torturu koja se okoncala smrcu sviju dotice. Ta zena je necija kcer, necija unuka, necija drugarica, necija teticna, ....
Cekamo te u nicaze tofa
drzava bez suda i zakona nije drzava.
na vješala oboje
metak u celo!! a ovog gada razapeti u centru Bijeljine!!!
oboje u pritvor...ukljucujuci i biolosek roditelje... svo 4 u pritvor
Ja sam siguran da je Srbin kriv a da RS policija podmece Fatimi dokaze jer je nasa, ma gdje bi Srbin ubio nema sanse...
@BPBosnaBosnjaciimaNP Ja sam siguran da te klix plaća ne bi li om navukao što više komentara
* im
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
eh, svašta!
Fujjj stoko
Dati joj konop u ruke i 15 minuta da to odradi sama...
muslici cigani