Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Nina: \'ajde živa bila, ne hlupaj, kakvo crno zvučno prezime?! Pola Pribave (prigradsko naselje Gračanice) nosi to prezime, a ovaj momak je kao dijete preživio tešku nesreću (neki ljakse od Živinica ga je pokupio autom), jedva je ostao živ i od tada \"nije dobar\". Nije mu ovo ni prvi saobraćajni prekršaj ni prvi konflikt s policijom, ali dosad su mu drotovi gledali kroz prste (u manjem gradu svako svakog zna).
razvalio mu picu, he,he,he
E da vidimo koliko će g-din da odleži za napad na službeno lice.... Obzirom da ima zvučno prezime izvučiće se sigurno kao i ostali slični... Ništa novo u šeheru
vidi kako tuzilastvo zna da radi, a i sudije.. pitam se da je trudnicu isprebijao, sta bi bilo.. nemoj vise i hajd kuci ili ozbiljna kazna.