Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto se nisu MEDJUSOBNO POROKALI jer ako cekamo ovu nasu nesposobnu drzavu da sredi stvari, bojim se da cemo tesko to docekati.... Dakle, "drage" bande, izvol´te se porokat "izmedjuse" pa da se rahatnije zivi
Ali neka se rokaju negdje na livadi, a ne u centru grada gdje su nedužni građani i djeca.
Sve su to "ribice" Koje rade za kriminalca Radoja Fahru Radoncica, nije on bez veze tu postavio zloglasni avazov toranj, on je sef balkanske mafije i to je javna tajna.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cuj raspisana potjera , kakva potjera to treba na listu za ostrel.I kad ih i ako ih uhvatite opet ce ih neka budala osloboditi il pomilovati. Tu raja navece seta sa djecom ,sta da su nedaj Boze ubili slucajno kojeg prolazika il koje dijete ,Budimire konju jedan futrovani. DaBogda ti se po kuci pucalo pa da vidis kako je.
Asterix i Obelix
JA BI VAS OVOJICU OVCAMA ODVEZO DA IH SISATE OTAC VAS OBOJICU EBAVO MAJMUNA DVA STARA PRAVI ONI ORANGUTANI
Sta Ocekivat Od Tuzlaka Svaki Komentar Je Suvisan ..
@peticaaa Moram jos jednom... stvarno si glup, toliko zatupljen Fahrudinom i SBB-om da ne vidis metar ispred sebe... mogu sa sigurnoscu zakljuciti da si ogranicen k'o balkon :)
u ratu rame uz rame a u miru rane za rane.. Tuzno
ovu stoku pustiti da se medjusobno pobiju i vozdra.. dati im svo potrebno naoruzanje, na livadu nekakvu ih izvesti i vozdra.. Gamad smrdljiva! Kad im vidis face, znas koliko je sati!
Mafijaska posla. Svako ko udje u ovo svjestan je i posljedica, valjda XD Samo nek tim obracunima ne ugrozavaju neduzne ljude!
Sve to drzava moze da rasturi bez obzira koliki je on kriminalac samo da hoce moze se dati iz vlade anonimno zeleno svjetlo dodje sipa sa maskama pofata sve to i sudiju staviti stranca da te velike ribe osudjuje na dugogodisnju kaznu posto nasi nesmiju zbog ucjena porodici sto je i razumljivo zaposliti 3 sudija koja ce te ribe osudjivati a njima nitko nista nemoze Bosna bi bila mala Svicarska
Mirso uvijek korektan prema mene bio...A ovo govno od Damira...To je govno koje samo treba da dobiva kao i onda kad je dobivao klepke...Smradu jedan...Smrdljivi...Mirso žao mi zbog Emira...I da je neki mangup nebi u centru grada među raju djecu i ostale...Nego je to pička koja nemože na WC sam...Smradu jedan smrdljivi...
Ili ja ne znam koristiti internet ili ovi kreteni fakat brisu komentar 3 sekunde nakon objavljivanja???
ovi neki okrivljuju Budimira isto ko da je Mirso bio osudjen na 15 godina pa ga ovaj pomilovao. Bio je osudjen na nesto vise od 2 godine, pomilovao ga je lani, i da ga nije pomilovao izasao bi vec ili za par mjeseci.
ovi neki okrivljuju Budimira isto ko da je Mirso bio osudjen na 15 godina pa ga ovaj pomilovao. Bio je osudjen na nesto vise od 2 godine, pomilovao ga je lani, i da ga nije pomilovao izasao bi vec ili za par mjeseci.
hm ja :p nek ide sve u kkkkkkkkkk samo serete po kliksu pocnite nesto raditi u svoju korist a ne tudzu brigu voditi koliko vas je evropa nadrogirala nevidite ni prst pred okom pa se samo bavite tudzom brigom i mukom sramotno,samo serete treba ovo treba ono niko nema mmmmmmmm da ucini nesto korisno za sve vec samo sere po drugom sramno
Staro ko grcka a pucaju se, nemozes izac sigurno ko covjek
vecina zastitarskih agencija su danas legalitet za nosenje orzja i kurcenje kriminalnih grupa
Polako, doce na red i oni. Flek, BH Security mozda i reketare