Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dusa draga, ne date babukinom sinu Seidu ni da Ramazan isposti do kraja, da opere narko grijehe hahaha
kontroverzni biznismeni
Članovi prvog safa dubai džemata, hahahaha
Da Bog da krepo u zatvoru Hadi beze --- Sjecas se kad ste ti i Edo brada mojoj nani NA PRAVDI BOGA uzeli stan!!! Da Bog da krevet pojeo dok crknes!!!
ovaj lijevi specijalac na svakoj slici
Nešto se ne kurče ovdje nimalo, bravo za inspektore
kad ćete stare lopove počet‘ hvatat‘? putuj Evropo..
kontroperverzni bizMismeni
Ma oduzet im sve pa čak i kamen iz bubrega ako treba za buduća pokoljena političara
TAKO, TAKO, TAKO, javno ponižavanje, svu im imovinu uzeti i na kopanje ih slati
Jesi ovo oni milioneri na birou kako su oni volili rec
Bez zelje da ikome sudim ili nekoga branim, cemu ova demonstracija sile opravdana jedino prilikom hapsenja serijskih ubica, pedofila ili silovatelja?Estradizacija sprovodjenja zakona nije garant da ce se zakon provoditi, pogotovo ne da ce isti aršini važiti za svakoga….
E dok je takvih razmisljanja kao sto ti imas, ovakvi ce nam i vladiti, svakog onog ko ne postuje drzavu i zakon, pocevsi to od saobracaja pa do kako ti kazes "ubica i silovatelja" treba demonstrirati tu istu silu