Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vjerujem da je to uradio s namjerom da ubije dijete. Mislim da je u pitanju nemogućnost kontrolisanja bijesa, ali svejedno, to ne umanjuje ono što je uradio. Nema nazad, nažalost. Neki ljudi jednostavno nisu stvoreni da budu u braku i da imaju djecu ili da budu u bilo kakvim bliskijim odnosima s drugim ljudima...
hazbi, bravo za komentar!
@hazbi Znaš li ti uopće šta znači "namjera", nešto namjeravati, planirati uraditi, a šta znači reagovati u afektu i ne moći kontrolisati emocije? Dobar ti ovaj prvi dio komentara (potpuno si u pravu), ali ovaj drugi dio nikako ne mogu da "svarim".
Onako, uzgred, sta je sa Rastoderom, ako se smije pitati?!
strašno još je strašnije što odma nije priznao štaje mogo učiniti toje kasno ipak je trebo nazvati ženu dok je djete plakalo ovo pišem za pouku mladim očevima djete kad čuje majči glas smiri se.
OSUDJUJEM djelo koje je napravio ali kako brzo se procesuira kada je sirotinja u pitanju
Kakva strasna sudbina 😞😓
on samo moze sam sebi presudit ,ubi se retardu objesi se u toj celiji
Svako dijete zasluzuje roditelja ali biti roditelj ne zasluzuje svako!
Dijete je nažalost imalo veliku nesreću da se rodi u ovakvoj obitelji i da ima ovog majmuna za oca ... sudeći po viđenom imao je napad bijesa i nije se mogao iskontrolirati i vjerovatno nije imao namjeru da ga ubije . Ali to nije opravdanje ... jbg poslje njanjanja njema kajanja ...kako god , sam sebi je najveća kazna i treba s tim živjeti do kraja života ...
treba i njemu slomit ova rebra i ubit ga u glavu mrš kreten jedan retardirani dobro ti bilo guzit a kad treba cuvat dijete bacas ga ubit !!! fujjj !!!
Il metak u celo ili dozivotna kazna...
Treba dozivottno da truhne u Zenici