Crna hronika
16
Eldar Leđen: Nisam kriv
Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba džukca zatvoriti do kraja života u neku od ustanova,pa u koju god. Ako nema živaca za bebu, koja ga izrevoltirala jer plače i neće da jede, šta bi tek uradio odrasloj osobi koja bi ga izrevoltirala?! Beba je to, idiote jedan, koja je možda bila bolesna pa ako nisi imao živaca, trebao si zvati nekoga ko ih ima da smiri dijete.
@ katil xxl Niko ko nema psihičkih problema ne bi uradio takvo što. Jedino ako je bio na kakvim tableticama ili drogama, pa da nisu živci u pitanju.
Treba uzeti u obzir godine i situaciju, ne razumije ko nije roditelj, umjesto što osudzujes moli Allaha da te ne uskusa sa stvarima koje nemozes podnijeti..
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
na vjesala
a ti bi vjesala?ccc
da
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Kreten kretenski, ubio dijete nevino! 45 godina ga treba osuditi a ta majka djeteta ako ga podzava, nemoj da bi joj ko dijete napravio ni slucajno, jer je za nju dijete obicna igracka!
Cuj izjasnio se da nije kriv.Ovakve ne treba ni pitati nista, odmah po kratkom postupku, Njega treba iznad vjecne vatre objesiti za jajca mamu mu...pa da se lagano peku na onoj vatrici dok mu narod samase lupa
užas jedan šta proživljavaju djeca u našoj državi vlast je skroz zakazala po tom pitanju i majka je kriva jer ga pokriva u tom nedjelu daj bože da on dobije ikakvu kaznu jer nam država ne valja na kraju da ne bude ta jadna bebica kriva što je plakala.
šta je očekivo da poslije bacanja sjedne da jede OVO JE MONSTRUM
Nisam ni ja kriv.
Ovo je najveci oblik TERORIZMA!!!!!!!!!!
Tu se glava odrubi treba ga idisu poslat u ruke
kao prvo lik je iz Švrakina, tamo nebi niko trebo radjat djecu
Ma neeeeee, nisi ti....što bi ti bio ?!?! Samo te nepravedno optužuju đubre jedno siledžijsko. Svu si je polomio stoko :( :(
"_Eldar Leđen: Nisam kriv, nisam htio da se ovo dogodi" Nisi kriv? Misliš' ako nisi želio da se to dogodi da nisi kriv??? Kriv si Eldare Leđene! Kriv si, jer si na monstruozan način ubio svoje dijete, malo nevinašce od 4 mjeseca. Polomio si ga kao pijanac čašu! Bacio si ga i razbilo se. Nerivarao te njegov plač i ti si se razbjesnio i razbio ga. KRIV SI! I ŽELIM TI NAJVEĆU MOGUĆU KAZNU KOJU NAŠ SUD MOŽE IZREĆI ZA OVO MONSTRUOZNO DJELO! ŽELIM TI DUŠEVNU BOL I GRČ U DUŠI ZA SAV TVOJ ŽIVOT, KOJI NEĆEŠ MOĆI NAZVATI ŽIVOTOM! Beba je samo plakala, a ti si je ubio! :))))) Beba je plakala jer je osjetila ključanje tvog bijesa u tebi, da li zbog droge i alkohola, ali osjetila je tvoj bijes. Da si kretenu bio normalan i priseban, utješio bi svoje dijete, a ne bi ga bacao i razbijao. Ko zna koje ti vijuge u mozgu nedostaju. Šteta je da nemamo smrtnu kaznu. Trebalo bi je uvesti, upravo zbog monstruma!
Zafalilo mu droge, bio je živčan zato
Edit: **** Beba je samo plakala, a ti si je ubio! :((((( *
jebbem li mu mater
moze se svakom desit da kad baci dijete ono odleti na fotelju i pukne glavom
Moze se svakoj majci desiti kao sto je tvojoj - da rodi takvog debila.
bathory poljubi mi glavić
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dvadesetorica obdarenih napaljenih zatvorenika mjesec dana guznjave, pa elektricna stolica..
Nije htio da se ovo desi. A, šta si htio degenerik mentalni?
smrt ali tako laganu a veoma bolnu dva poskoka i ubaciti mu u celiju i gledati kako se pati