Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srpski terorista
cudo nisu rekli da je kakva musliman
da je musliman bilo bi terorist
srpski terorizam, mislili dici Tadica i Dodika u zrak (uh sto nisu!!!!) a onda kukavicija jaja podvaliti nekom \"Mevlidu\" ... od sad znamo ,ikakav teroristicki cin, vase je djelo -m,a,m,u-v,a,m-c,e,t,n,i,c,k,u-j,e,b,e,m
dan tkz. rs-a proslavljen je u hali punoj g.....
srbi su puni oružja
sta je to :crno malehno ide tamo- vamo po boriku ? ČAĐO traži bombu a sad šta je to crno malehno leti u zraku ČAĐO naš*o bombu jedino nije naš*o BELU AL QAIDU al je zato našo BOLETA člana streljačkog voda pardon društva
najjači su mi ovi komentari \"svi smo mi..... Turci, Srbi, Slaveni, ILiri, Kurci, Palci...itd.itd.\" a ja kontam da smo svi mi \" siromašni, nezaposleni, gladni i bosi, jadni i čemerni..i da maloumni.\" to smo mi, to je naša nacija između Drine i Une, Save i mora.
Pravoslavni terorista i to po sare dane :)
mada mi nije išla baš matematika u školi 11111 na kraju 2
Ne moze, a da covjek ne odgovori na provokacije srpskog sljama. I pored svega raduje me samo jedna istina, srpski \"narod\" polako nestaje. Mortalitet je puno veci od nataliteta. To je zato sto spavaju sa puskama, a ne sa zenama. U posljednjih deset godina natalitet u Federaciji je 13000, a u r.s. je mortalitet oko 10000. To znaci da za kojih 30 godina nece biti srba da daju komentare na ovom sajtu.
Dragi Dodo provjeri što ti je osoba srpske nacionalnosti unijela eksploziv. Dok ti pereš preko proslave skoro milion KM, narod ti skapava od gladi i bijede, skapo ti dabogda i tvoj pogana loza. Ma da si ti pravi Srbin i čestit vođa ti bi našao sirotinje diljem BIH podijelio po 200 KM po domaćinstvu, eto to bi ti najljepša proslava bila, a ne ovako si potrošio na proslavu cirka 100. 000, a resto preko 900.000 KM si maznuo. Djeci i unucima ti za lijeka trebalo. Kazbi te Bog dabogda na najmilijem. Pogani jedna.
da B o g da i ti i svi tvoji završili kao ovi jadni ljudi u sre brenici i za vašu s m r t se govorilo \"koga briga za to\", i još da se snimi dokumentarac kako počinilac govori kako ste vi sami krivi za to, pa da je kriva i baka ti i dijete ti itd. p.s. briši sa bosanskog portala, slugo
Zemunski klan je koknuo Đinđića, a čini mi se da Tadić i Dodik dođoše na spisak. Sve je to stara UDBA ili DB...a iza njih neka veća sila?! Ko ne vjeruje, neka pita jednog Srbina koji je u svim vlastima od rata pa na dalje a njegova funkcija nikad nije na izborima niti upitna za bilo koga!!!
Nije balliyoza?! :-(((((
Hahahaha!Muslimani su ovo sve nastimali.Hahahaha!? Nedo bog nikome ovakvog naroda u manjem entitetu BiH!
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo