Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka... neka... opet zelembaci kradu tudja drva...
MOZDA COJK OD TOGA DJECU HRANI. RADI TAKVIH SITNIH SUMOKRADICA NIJE OVA GOLET PO BOSNI I HERCEGOVINI SVI MI ZNAMO KO JE POKRO. KUD GOD KRENES PILANA . U PRECNIKU OD 10km OKO MENE IMA DESETAK PILANA LEGALNIH. TAJ COVJEK JE JADNIK JER PROSO SAM JA KROZ TO SVE . DAJ MU BOZE BRZO OZDRAVLJEJE I STO MANJE BOLOVA.
Knez Janko Bekann (ili Beeee): Kako smrde ove vlasine! Opažaš li ti štogod, Rogane? Knez Rogan (poznat po rogovima): Opazam nego sta Bekane! Kad blizu nasih vlaha sjedim u skupštinu, ja nos držim svagda u rukama; da ne držim, bih se izbljuvao. Pa sam s toga na kraj i uteka, e blizu njih ne bih osvanuo. Evo vidiš kako smo daleko, i opeta ona teška vonja od vlaha ovde zaudara
@Partizan, nisam srbin , ali nisi se ti upitao da taj lik nije sumokradica? A jeste sumokradica cim je isao sjeci stabla koja nisu obiljezena. Zbog takvih je i postala golet po bosni, sve sto znaju je samo da sjeku sumu. Trebalo bi ga jos sazaljevat? Kad nauce sta je red i zakon, ne ce im se desavat da se tuku i ginu od mina.
ne seri matereti dosta vas je vise srpska suma,srpska njiva ,srpski konj ohanite vise cobani jedni
Partizan, kalinka ti je lijaba ko i ti p.... ti materina glupa retardirana. j... im ja mater ako ima gluplje nacije (ovo sa nacijom se zajebajem, podrazumjeva se) na svijetu i barem jos 12 kilometara okolo. cuj partizan hehe .....sa fesom i \"U\" na kapi... Krao drva i sta sad, znao je budala da na tom podrucju ima mina al kad je to prokleto, dusa mu u tudje i bespravno.... ima boga taman da je ko zrno graska.
Zalosno!
@kalinka - pricitaj komentare dvojice srpskih komentatora na vrhu i ako ti to nije bolesno i manijakalno razmisljanje onda si i ti naravno u toj skupini od 99% tvojih sunarodnika koji se raduju smrti i tragediji svakog nesrbina, koji nemaju nista pritiv Srebrenice, Lukica, Karadzica, Mladica, konc. logora, masvnih grobnica, snajperisanja i plajenja tudje djece.... vec imas 99% sanse kao srpskinja da pripadas toj skupini bolesnika.
@Partizan procitaj jos jednom sta si napisao pa cemo da razgovaramo ko je psihopata, bolesnik i manijak.
srbi su fakat psihopate...ja komentara i bolesti - da covjek ne povjeruje...samo potvrda da je 99% tog naroda goli bolesnik i manijak kao oni Lukici koji bi samo da kolju i spaljuju zivu djecu..krvozedna stoka - sta ces - ali kud ces gore zakne nego biti zvijer u ljudskom obliku...uzas!
ja ti komentara u pm. sta bi da je reko da je tvoj babo nagazio na minu?
opet bosnje krenuli krast srpsku sumu... no no.... to se ne smije, haram je krast...
Tako mu i treba kad krade sumu