Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da malo rasire potragu sta bi sve nasli,.,.kakvih je sve arapskih mafijasa zavrsilo u BIH
kako da ne......a da ne pricamo kakav je sve šlajm ratovao za HR stanu a tek za Srbske stranu; dobrovoljci iz Rusije, Grcke, Ukrajne, Makedonije, Crne Gore itd itd ALI o tome se suti kako Tuzilasvo tako i narod tu smo kada je samo osuditi arape. Smetaju vam arapi ali vam ne smeta arapska nafta. Usput ovim istim dobrovoljcima iz Rusije, Grcke i dr koji i danas zive u manjem BiH entitetu mi uredno isplacujemo tj. od nasih plata odvajamo "zasluzene" penzije.
a te grke,.,.gledao sam ko dijete 93 kada su ga zarobili nadrogiran iz lukavice uz brdo se peo,.,, sta su mu radili,., sjecam se da su ga "njegovi" ubili,.,.uz obavezno jebavanje,., pucali su po njemu danima,., kasnije ka unprofor odtisao da trazi,.,nasli mu samo pertle,.,. al to da je bilo placenika i sa jedne i druge strane jee,.,samo sto su se ti arapi malo vise reklamirali i cinili sto su cinili nevinim ljudima,.,
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ugledni biznismen iz zavidovića :-)
Samo ga vodite sto dalje odavde, daleko mu kuca.
Bošnjak,musliman.!!
Samo mi nije jasna jedna stvar znaci kao od 1995 pa do danas ni jedan ali bukvano ni jedan dobrovoljac iz biseg SSSR-a koji su se borili protiv nas nije uhapsen i procesuiran NEVJEROVATNO. Prema znavnicnim podacima koje Drzava raspolaze dva puta vise je njih bilo nego Arapa u nasim odredima. Hrvati i Srbi ne daju na svoje ma kakvi oni bili i docekuju osudene Generale, politicare, vojnike i dobrovoljce (kojima su sve obezbjedili) sa najvecim pocastima a ti bošnjo gazi svoje jadni smo mi a zato nam i jest ovakvo stanje u Drzavi.
ex kako nije zabiljezen niti jedan zlocin??? Ah... jaaa ... oni su dosli ovdje djeliti humanitarnu pomoc i pomagati narod. A sta je sa ruski snajperistima koji je pucali po djeci Sarajeva i koji su uhvaceni ili sa ruskim vojnicima koji su sa Ozrena pucali po Sprečanskoh regiji od kojih sam ja kao civil ranjen???? Kao dokaz za vjek vjekova ostaju i groblja po BiH u kojima su ukopani vasi dobrovoljci.
Sasvim ok ako je pocinio kakav zlocin hapsi ALI ovo je u reziji SAD-a tako da im ne vjerujem ni kada kazu da je mlijeko bijelo.
otiso papetu dat koji savjet
Ako oni plate prevoz, odma ga napolje iz države. Ako neće da plate prevoz, pa jeftinije je šiknut ga do Egipta.
Zasto ne love Ruske placenike koji su ubijali i silovali po jedinoj nam domovini??jos se nalaze u okupiranom djelu Bosne!!
HAPSI...
Maajke mu ga spaalim....
dajte sto vise "brace"...pa mi smo multi kulti drzava ahihihihihihihihiiii
I bradonje sa Manjače treba hapsiti.
ti bi odma hapsio a ja sam vise za dogovor....naprimjer, okupis sve bradonje na manjaci pa potezanje konopa,pa tko nadjaca.....ako pobjede mundzosi onda cetalji poste godinu dana a ako pobjede cetalji onda mundzosi sa njima moraju pod sator na rakiju svinjetinu i pivo :))))))
E jes se usrecio u zavidovicima :D
a cime je bio pokriven? :D
gigante