Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma najbolje bi bilo da sve kriminalce pustite napolje,a da nas normalne građane stavite u pritvor gdje ćemo biti sigurni!
nije vala najbolje ja mrava nikad zgazio nisam tako da necu u zatvor
Nećeš zato što si glupan ...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Poserem se na ovo tuzilastvo... Liku se na faci vidi da nije normalan
Da stvar bude jos gora, ovaj Šebo je priznao! Sta ga imaju pustati koji qurac.... treba u zatvoru da ceka sudjenje jer ce svakako biti optuzen.... Ovako treba da hoda gradom i sliuje jos koje dijete ??
Ne mora on više nikoga silovat, dosta je samo što slobodno hoda gradom ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://www.avaz.ba/clanak/178542/avazov-portal-saznaje-pedofil-edin-sebo-ponovo-uhapsen-jer-je-prijetio-djecaku-kojeg-je-seksualno-zlostavljao vidis da je majmun
sta se cudite.trazite da se pormjeni dio krivicnog zakona o odredjivanju pritvora i ogranicite odluku suda i gotovo.dovoljna je jedna sjednica parlamenta i da se ubaci par clanova zakona i gotovo.
pa ovo je nenormalno,da puste pedofila na slobodu. koliko ce jos nevine djecice stradati od ovoga bolesnika dok mu ne pocne sudjenje. ??? sta je sa nasim pravosudjem, zakonom, uzas....
E sta ceka Babo od ovog malog sto ga je silovo cekic u ruke pa dotuci kretena.Ruke ti se pozlatile ako bogda.
na mom parkiranom autu djeca loptom razbila sajbnu. imam osiguranje pa zovnem muriju da mi napravi zapisnik da mogu naplatit. dodje murijas i kaze da parkirano auto ne podlijeze osiguranju jer nije saobracajka nego obicni maler. "to ti je care isto kao da ti je razbio staklo na kuci" savjetuje me da ne tuzim roditelje jer nikad necu dobit ni banke a samo cu imat sudske troskove. pitam ga "jel to znaci da mogu uzet palicu, izlupat necije auto na parkingu, sacekat policiju i priznat da sam kriv i opet necu platit kaznu?". kaze on "tako nekako, samo sto se vi posle ganjate i svetite jedan drugom pa ti bude jos gore". eto vam drzave i zakona za obican narod
Nadam se da će neko lud naletiti na ovog majmuna i otresti ga ko slinu...
Gdje stanuje ovaj Edin Šebo?! Ima čuo sam, Božije davanje, jedan tako krenuo da izadje iz kuće , samo što je zakoračio, odnekud naletila neka bejzbol palica i par puta ga odvalila da su ga na CUM-u previjali 3 sa(h)ata!
Bravo Drzavo !!! Nadamo se vaktu kada ce i vas poceti da siluju.Da ne upotrijebim drugu rijec.Ja ipak malo vodim racuna,za razliku od vas.
Vaki u Americi dobijaju po 40 godina zatvora i ostanu zabiljezeni tako da nikad, i kad izadju iz zatvora ne mogu naci poso i ostaju zauvjek obiljezeni kao ljudi koji su zlostavljali malu i neduznu djecu. E to je prava kazna a ne ko kod nas. "Covjek" nije bio u zatvoru ni dvije sredmice
Naši sudovi su duboka septička jama
sigurniji je u pritvoru nego vani...
Koliko vidim ovaj je bio optužen, dakle ne osuđen. Nemoj da neko pomisli da podržavam pedofile ali sve dok se ne dokaže da je neko kriv pred sudom on je po zakonu nevin.
tesla, jest da i ja 95% tekstova ne pročitam, već odmah kliknem na oblačić za komentare, ali ovaj se tekst brate isplatilo pročitati prije komentarisanja.
Moja greška :) .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Produzili mu zivot do presude jer kada presuda padne bit ce glavna kurva u zatvoru a to i zasluzuje!!!
Nesto mi gradjani onda moramo poduzeti, ocitoo.... ☺
Jos pizda priznala, i oni ga pustili. Ja stvarno ne razumijem, koji k???!