Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzlanska policija i tužilaštvo tako dobro rade svoj posao da će Tuzla još malo po sigurnosti življenja postati kao Sarajevo. Biće nam baš veselo, masovne tuče, zbadanja, revolveraški obračuni nabildanih spodoba u body majicama sa glavama trapezoidnog oblika i zlatnim lancima debelim ko moja ruka, vozeći dvotočkaše od 1000 konja ili pokoji dozlaboga tunirani, po mogućnosti mat crni BMW X6 ili Audi Q7 naravno sa zatamnjenim staklima, a u glavi crna rupa. Budućnost nam je svijetla.
buducnost nam je svijetla ko zagorjela tava
Racunajuci kriminal po glavi stanovnika, Tuzla nista nije bolja od Sarajeva. Opcenito, u svim gradovima je situacija iz mjeseca u mjesec gora.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tri mladica zajedno imaju preko sto godina
Nekada na ovoj strani slatine se cuo samo cvrkut ptica i djeciji glasovi od ljepi igara,,danas se cuju gurbetski glasovi povici,,seljacka muzika.
Faca je ovaj, dvojicu mladjih skenja.
Pa šta je ovo, više se ljudi ne znaju ni posvađati?! Odmah se hvataju noža, pištolja, šaka, palica! Tužno je reći, al' nek se biju! Kad policija i Sud ne radi ništa, neka se međusobno istrijebe. Prirodna selekcija.
kakva mlados ludost ,, nego stranacke mafije oni koji su izgubili sad pobjesnili i to je to
ma zaigrala se djeca :)
Tuzlo moja smiri se malo.
tuzla= badakhšhanska provincija br. II
Ti si neki pacijent doktor
a ja jedva suho meso presjecem, gdje ima dobrih cakija
Krmci sve..
Cuj "mladici", djuturumi, a ponasaju se kao djeca ccc
Ne znaju se vise ni potuci,odmah nozevi,palice rade,eto kakvo je vrijeme doslo.
nek se bodu, samo moraju biti precizniji.. jedni u vječna lovišta, drugi u zatvor, a normalan svijet sigurniji.
Dirnule ih neke pjesme dziberske, pa ih malo prenijelo..