Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U "centru Živinica", hajde neka bude.. P.S. Prije i neposredno poslije rata, u Živinicama i Kalesiji je bila praksa korištenja žice umjesto kaiša. Na moje pitanje zašto, vrli sagovornik reče: "Kad' ti zabije nož u stomak i počne da pori, dođe do žice i ne može dalje."..
@Gaetano Potežeš teške riječi, na isti način ti se treba odgovoriti, ali ovaj put ću preskočiti.. Poslovno putovanje, Kalesija, Kurtići, motel "Polo Junior", razgovor s lokalcem, čovjek ozbiljan sagovornik. Poslovno putovanje, Živinice, hotel "Košuta", razgovor s lokalcem, ista konstatacija. Nisu u pitanju moje inputacije, nego stav lokalnog stanovništva.. P.S. Ubuduće pazi na rječnik..
@bosman345 Ukoliko misliš na 8.000,00 negativnih ocjena preko noći, onda si vjerovatno u pravu. Međutim, vodim se politikom SAD-a, "s teroristima nema pregovora". P.S. Postoje aplikacije tipa "Autolike", koje "napušu" lajkove dole ili gore tipa "Mig33 AutoLike Software", napredniji korisnici koriste se vanjskim IP adresama i preko Java scripta utiču na status korisnika. Već pisao Klix-u, ali stanje isto. Sjeti se commi.original..
Dobro je , samo nek se ne puca :)
Živinice Bluz
Samo mi je krivo što pošteni poreski obaveznici plaćaju i omogučavaju kriminalcima besplatno liječenje. A živine kao u Živinicama ne manjka nigdje.