Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma hebo te zenturace, kad ulazimo u EU?
braco slinava samo ozezite, kakav rad, red i disciplina. socijal je zakon.
Dodjider mala Aisa... http://i36.tinypic.com/24pm6hj.jpg
Jel to onaj sto drzi cevapacince?!
welcome to sarajevo ...
Da tebi sjedne u krilo neka od 9 godina pito bi te ja sta bi onda, to je normanlno u nas.
pa sta je tu cudno, 9 godina je i previse, a i vjerovatno je sama htjela sex. A ko zene.
Ayaan Hirsi Ali - \"Nevjernica\", citat, strana 365. \"Bilo je vrlo zgodno za Poslanika to što mu je Alah susretljivo dao znak da uzme sebi ženu svojeg usvojenog sina Zayda. Takodje, dopustio je Poslaniku da oženi šestogodišnju kcer njegova prijatelja Abu Bakra te da konzumira taj brak kada je djevojcici, Aishi, bilo samo devet godina. Aishin opis prizora uistinu je patetican, igrala se na svojoj ljuljasci u vrtu kad ju je majka pozvala i stavila je u Poslanikovo pedeset i cetverogodišnje krilo.\"
@kjafir, jasem ti sestru i sve zensko sto imas
Pa ljudi..kakvi su ovo komentari?Daj te prizovite se pameti malo...Ovo je strasno sto se desava..lako je moglo djete umjesto tih zena..ili djeca..Gdje mi zivimo ovo je ludilo!
\"Navodno, Hodžić je pucao nasumično i bez ikakvog povoda.\" Treba njemu tako sada \"sa povodom\" istom mjerom...samo u glavu.
\"Navodno, Hodžić je pucao nasumično i bez ikakvog povoda.\" Treba njemu tako sada \"sa povodom\" istom mjerom...samo u glavu.
to munibe sta ce ona iz gorazda ovdje u Sarajevu
zao mi ove Djurdje a za balijje,.... ko ih jjeebbeeee a opet i nju nabit na k...c cim je otisla dole medju tu stoku
munira munira gdje ti je muharem, nema muharema al evo muniba sa utokom sace da me propuca. Ma ljepota. A ti sroljo ne seri svi smo mi ista bagra slavenska, nije nas djaba hitler mrzio ko i cigane