Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
htio sam nesto komentarisat ali sam zaboravio
Ljačkase posla.
mangupi sto se niste udarili na prave ljude
yo Rux - Kakve veze Sandzak, sandzak-lje i sarajlijice imaju sa Sarajevom, Bosnom i Bosnjacima? To sto je \"babo Alija htio da vas sve pripoji stadu...propao projekat. Da ste Bgodo kakvog intelekta donijeli sa sobom, vec sve kloc do kloca...mafijas i narkodiler. Ali drago vam Sarajevo;) Jos samo tu govornu manu da zaljecite pa mozda neko i pomisli da ste iz Sarajeva ;)
Suljo i Zijo seljaci ko seljaci ;)
Zijo Hasanovic izbo neduznog lika, zapravo pokusaj ubistva...zato sto zijo ne smije na sake...a pravi se mangupcic...popio dvije pive i udarila mu sila s cakijom u ruci..ccc
ma to sam ja bio........
aa jest Z.H. postao opasan uuuu
B.e.m ti seljaka i ko ga izmisli
Eto, vi \"prave Sarajlije\" se ogradite, sazidajte kineski zid, pa ćete onda živjetily HAPPILY EVR AFTER u vašoj Utopiji. Vi ste plave krvi, savršenstvo i vrhunac čovječanstva. Inače, za tvoju informaciju, događaj se desio u Ilijašu!
Alkohol + Alkohol + Alkohol ... Ne može dobro bit !
(i)stocna bosna
Pusticemo vas samo glasajte za nas.
Ko o cemu,idioti o nacionalizmu i politici.Nijedna teme se ne moze komentarisati a se ne spominje politika,nacionalizam i sl. gluposti.Ovaj slucaj nidje veze sa svim navedenim. Ovaj dogadjaj je slika i prilika naseg drustva koje polako,ali sigurno postaje divlji zapad.Nama u Sarajevu nije kriv ni Dodik,ni Fahro,niti bilo ko drugi sto je puno Sandzaklija i Siptara.Sami smo sebi krivi.U Sarajevu danas ima svega sem pravih Sarajlija.I ono sto nas ima u ovom gradu,imamo najmanja prava,kao da smo u tudjoj zemlji a ne svoj na svome.Ko god dodje u nase lijepo Sarajevo prosipa svoj primitivizam,seljacke manire i glumi mangupa.Zalosno!
Reče neki krmojed sa 9 % urbanog teritorija...pih...kako ide okopavanje krompira i ostali poljoprivredni sportovi ? hahahahahhahaha
PA KAD SE SELJAK LATI NOZA TO ZEMLJA NE DRZI ...E MOJI SELJOBERI ZATUCANI
Tisina krmojed, idi citaj srbijansku crnu hroniku, ono ne pozeljet ni dusmanu !