Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je kad se izbjeglice dignu, malo im bi rata sad hoce i da divljaju...seljaci se digli a treba bagru i olos dobro polomiti...platiti dobrog egzekutora da ih sve pocisti...pa bi drugima iz dupeta doslo u glavu... \"poznat policiji\" to je cesta recenica...ili \"sudska musterija\"...smjesno... ovakve cekam na zicer...u vugla mu pucam odma...samo tako ce se drugi smire... dok sud dokaze sta je i kako je...neko se ohladi pod zemljom...bolje ja njega nego on i slicni njima mene...
Hmmm, sarajevo-x je sve gore i gore... Evo kako se izvjestava o nekom dogadjaju: http://www.svevijesti.ba/content/view/33890/215/ Ponekad treba malo i istrazivati, a ne pisati clanke nakon kojeg citaoci imaju vise pitanja nego odgovora.
To sto gospoda ne poznaje geografiju van svog licnog kretanja to je njihov problem znaci FTV - neprovjerena informacija i ucenje geografije je neminovno! Poziv za vas malo da dodjete do Tuzle i okoline, dzaba Vam Dzanko predaje sve one lekcije iz pozitive!! To sto se krimici krkaju mecima, vrijeme je da se svedu racunice, posto se nema posla a mladez zavrsava po kanalima sa pivom na veresiju i motanjem trave od ukradenih para. Hvala vrlim vlastima! Nevezano za Tuzlu - ovakvim krkanima trebalo bi dati/kupiti oruzje i dati da se sto prije zavrsi, da normalna raja moze kretati po ulici u slobodi a ne gledati odakle metak dolazi. Znaci revolverasi naprijed i zavrsite jednom zauvijek! @MINKA, @zayebant and company.. Vi morate dobro da pusite, jer zdrav razum nikada ne bi dozvolio da se mozak ispovraca u kolicinama kako samo vi to slikovito znate. Odgoj na mjestu.. nego pozdravite seku i recite da dodje malo do Tuzle, onako radi kulture.. neka i ona nauci nesto. TUZLA BRATE!
pucnjava u gradu a oni postave sliku irca, ccc, i to slika je stara barem 3-4 godine, a ovi ovamo neznaju pravilno napisati ime sela, ccc da nisam sinoc bio prisutan nebi ni znao o kojem se dogadjaju radi
kandaharci kandaharci, stjeram vam ga i sestri i majci
Nakon Teherana evo i u Kandaharu pucnjava
CELA TUZLA SRPS-KU KURC-INU MUZLA
Nebi bilo loše da se i u Tuzli subotom uveče vrše energične kontrole maloljetnika i odraslih mangupa koji pod dejstvom alkohola i droga čine čuda,automatsko oružje radi,puca se na sve strane...Specijalna policija subotom uvečer treba biti obavezno na ulicama jer se situacija otima kontroli.
Majku li vam seljacku odma se sroza na ftv...Ebo li vam TVTK svima gospoju...SDA-ovsku Dabog\'da se svi vratili u svoja sela do godine!
Pa tako ta TV kuca i radi, objavljuje vijesti i infomracije ne provjeravajuci niti sadrzaj niti bilo sta vezano uz njih... To treba zatvoriti (otpustit smece od novinara) i ojacati BHT i gotovo!
FTV i govana, cuj Toljusici ahahaha. h.ebo li vam Bakir H. mamu cigansku
jako je bitno da li su toljusici ili tojsici, inace jako znacajno mjesto za sve nas... h.ebo vas otac seljacki...
Tojusici hahaha extra provala. Tojsici :)) evo hita iz tog mjesta http://www.youtube.com/watch?v=W9YeCl6sIrs
znaci ide TOJSICI a ne TOLJUSICI
Mjesto se zove TOJSICI, a ne Toljusici .. c c c c c c Katastrofa.. FTV uhm... trebaju preispitati informacije i malo vise geografije ne bi im skodilo.. Neka uce od Ede Maajke.. Tuzla, Brcko, Kalesija ....