Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vozače i njihove sposobnosti neču komentarisati nikako , to je upitni iz više aspekata ali kako starost vozila , zamor materijala na istim mogu uticati na sigurnost vozača u kabini , vidi se iz priloženog ne odnosi se na marke automobila , svak uzme što može , ali nekad ga bolje nemat nego svašta vozit , zarad svoga zdravlja
upravo tako .....i meni je jednom zgodom iz čista mira otkazala kočnica na otvorenoj cesti...skontao sam da je život vrijedniji ,to sam auto ubrzo prodao.
Auta starija od vlasnika !
Opet ista stvar ta lijeva vozaceva strana, sjece se puna tako da dolazi do kontakta al glupom narodu nikad objasniti da se puna linija samo u izuzetnim slucajevima moze gaziti a najbolje nikako tako da cuvas i sebe i drugog!
Golf2 - 1
Sreća pa je u hladu
Kakvo samo razmisljanje,golf 2 Staro auto.Brzina nepostivanje znakova.Pa na slici se vidi da je skoda preticala i udarila golfa u njegovu stranu,a nize se vidi znak 40 I da je krivina..i ko je kriv dvica sto je stara..ili sto je dvica..
Jedan golf 2 manje
e nek su 2 vw dizela sa zimskim gumama prešla na ahiret
Skoda golfa RASCOPALA.
Svaka nesreca golf 2, pa je li moguce???