Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je auta, biće i udesa
steta mazde jbte
Zašto se nisu prilagodili vremenu i kolovozu?
Džaba je, ne mo'š ti objasniti nekome da nije isto vozit 60 (a kamoli više) po suhom i kad padne 30cm vlažnog snijega - klizavo, snijeg ulazi u šare, slabija vidljivost, veća gužva, sporije reakcije, duži kočioni put, itd. itd. A opet, ima i razmišljanja tipa "Pa novo mi je auto, ABS, ESP i raznorazni QRC-vi, pa se ne sekiram" i onda se ne vodi računa.
...sve su to drajveri bez des deka mozga...
zenama ne moras ni objasnjavati zene to znaju :D
Strašno!
Neko voli proći kroz crveno
U zadnje vrijeme ne rade semafori oko jedan.. To se gužva napravi ne znam kako udesa tad nema..
Ne slusa niko savjet vozacima da barem danas parkiraju auta i koriste alternativni prijevoz ukoliko im nije neophodno da idu na put .