Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blesic takvo prezime samo smrde mogu imati.
-2
nisu to minusi seljačino,to su dva vlaha manje
Može li me neko podsjetiti, kakvi ono zakoni važe? Osobe mlađe od 23 godine, koje imaju vozačku kraće od 3 godine ne smiju voziti bez pratnje osobe starije od 25, koja posjeduje vozačku, u periodu od 23-5 sati, zar ne?
Prijatelju ne smiješ se ni napit i vozit, vozit tehnički neispravno auto, vozit i pričat na mobitel, ne biti zavezan. Dzaba pravila kad ja mogu upalit auto sad i vozit kroz grad do sutra ujutro, a šanse da me policija zaustavi su nikakve, a i tad draži im je cener... kod nas kroz grad vikendom redovno ljudi voze k'o u Monacu za vrijeme cirkusa najbržih, al džaba kad policije nema nit ih to zanima.
Najkraće vozačke u BiH isteknu vikendom.
Nase saobracajnice su vojna polja
Nije do saobracajnica, nego do VOZACA!!!