Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrati te policiji ovlastenja,,vrati te titinu miliciju
Trebalo bi ovo bacanje bombi zakonom okarakterisati kao teroristicki cin. A, onda poslat specijalce da ih \"privedu\". Da se ne trosi drzavni budzet na sudski proces.
vidim gore netko pise \'vrati te\' u kontekstu \'vratite miliciju\'. bo.ze dragi koliko su vam ljudi u zemlji nepismeni to je za nepovjerovati.
JA CU GLEDAT DA BEZ PISTOLJA JOS VECERAS PRESPAVAM
JEL NEKO GLEDA BRDA OKO SARAJEVA DA OVI SRBI I HRVATI NE SPREMAJU STA NIJE NJIMA VJEROVAT
policija ce da ih ufati, ali ce dezurni tuzilac da ih pusti
Samo su tri realne mogućnosti ovih eksplozija: 1. Zaostale kašikare pri površini zemlje na koje dugo nije niko obratio pažnju, a poznato je da kašikare iz stare JNA imaju grešku da se one nakon dužeg vremena osjete usamljenim, pa iz tuge i očaja eksplodiraju izražavajući nezadovoljstvo zbog preduge usamljenosti. Kao što bi živ čovjek počinio samoubistvo iz istih razloga. 2. Došlo je do akumuliranja anti-prostora koji pri quantum-fluktacijama dostiže kritičnu tačku i rezultira eksplozijom kad se antiprostor dodirne sa prostorom. Dešava se često uglavnom u nenaseljenim predjelima, ali eto po nesreći bude nekad i u urbanim sredinama. To su oni slučajevi gdje obradom klasičnim policijskim metodama slučaj nikad ne razjasni, jer krivca zaista nema. 3. Dva udara groma. Poznato je da grom hoće udarit i iz vedra neba, i upravo se to desilo. Kamenice i željezno smeće koje je bilo na zemlji usljed udara se razletjelo, i rupe zgledaju kao posljedice gelera.
sigurnosna situacija u sarajevu zadovoljavajuča.
nek je on svoju mezimicu sklonio da njoj sta ne bude ako se veceras vrate
Corleone, lijepo je sto priznajes da nisi \"gramaticki potkovan\". Na osnovu svega onoga sto si ovdje napisao, zakljucujem da si samo POTKOVAN. Sta to znaci - pokusaj sam da odgonetnes. Iako si gramaticki nepotkovan, usudjujes se da dajes savjete pravopisne prirode! Cestitam za hrabrost!
(.............)
Slažem se sa \"commi\",ovo nigdje ovako ne vodi !
@Jebim et\' opet te moram učit nije kako u tebe ovih dana nego kako ute ovih dana moraš malo vješbat žargone nisam nešto gramatički potkovan, ali opet mislim da je pogrešno dodavati apostrof na \"li\", nego se dodajke na \"bil\" pa bi ispravno bilo bil\' :))) a pravilno se piše \"bi li\" nego šta reče bil\' samog sira ;)
OK, Corleone, bi l\' ti samog sira? Bogati, kako ide u tebe ovih dana?
BRAVO ZA NOVOIZABRANU STRANKU..... JOŠ MALO PA ČOVJEK NI U VLASTITOJ KUĆI NEĆE BITI SIGURAN!!!! SDA- Demokratija SDA-ljudska prava sva SDA- hajmo si u glas... Hitler je kod vas mogao da uzima kratke časove i da se obučava...
REFKO I COMBE BACAJU BOMBE
komara, pučanstvo i samoorganizovati ne ide zajedno :) Jebim nije tako, kaže se bil\' ti samog sira :))