Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ooo mashalla...vec sam se zabrinuo - nikakvih pucnjava nije bilo skoro 13 sati u gradu. Imidz se mora odrzavati! Nego drotovi, jel' istraga u toku?
Siguran smo grad kaže Nefić!?? Sigurni smo kao kocka leda u paklu!
Jedi govna i ti
U Sarajevu glavnome gradu, nakupilo se je puno kretena, od njih čovjek ne može živjeti, ovako nije bilo ni prije mnogo vremena. Svako želi da bude faca, da bode nožem, da ljude po ulici baca. Svako želi da bude glavni, postat ćemo k'o divlji zapad slavni. Lopovluk, papanluk i mržnja vlada, kaljaju ime ovoga grada. Drži se grade, izdržao si teže trenutke, pa izdržati ćeš i ove kretenluke.
ZNATE ZA AKCIJE TREBEVIC, KAMEN ITD 2011/12 GODINE. U NASTAVKU TEKSTA I LINKOVA NA KOME BI POLICIJA TREBALA DOBRO DA PORADI CETE MOCI SAZNATI APSOLUTNO SVE!DA SE ZNA (KOLIKO KRADJA JE BILO U POSLJEDNJE VRIJEME PA TO NIJE SLUCAJNOST TO NISU SITNI LOPOVI TO JE OBUCENA KRIMINALNA GRUPA OD KOJE JE VEĆINA PUSTENA NA SLOBODU 7 MARTA 2013 GODINE. OVO SU IMENA LJUDI KOJI SU IZVRSILI SVE KRADJE VOZILA U PROTEKLOM PERIODU! POD 1. "Pripadnici grupe djelovali su organizirano i udruženo na području cijele BiH, i zajednički otuđivali putnička motorna vozila na području gradova Sarajeva i Mostara, koja su potom prebacivali do iznajmljenih garaža. " http://www.klix.ba/vijesti/bih/potvrdjena-optuznica-u-predmetu-semsudin-hodzic-i-drugi/111221169 POD 2. "Dana 7. marta 2013. godine doneseno je rješenje o ukidanju pritvora" http://www.sudbih.gov.ba/?opcija=predmeti&id=653&jezik=b POD 3. OVDJE IMATE APSOLUTNO SVE: http://www.vecernji.ba/vijesti/krali-vozila-mostaru-sarajevu-ih-klonirali-clanak-358898
auto (nažalost) nije ni od jednog ministra niti njegova sina, ovo je sića za njih...Poznajem momka i djevojku koji su ga, kako se kaže, krvavo zaradili radeći po 12 sati dnevno. Vrištala bih od muke što se sva kola lome na poštenom narodu a glavu bih slupala onom ko je ovo učinio. Dabogda mu drugi put ruka otpala .
vracali se iz kafane i bacali bombe. Jebem im familiju i mrtvu i zivu, a narocito majke sto su ih okotile.
Nek ne znaju ko je pocinioc i nemaju nikakva saznanja ali neka znaju ko zivi u komsiluku "osuđeni kriminalac " . Etikiranje klasicno
Malo ,majku mu,malo...
mozetel im sta ? :D
Ma ja ba bacit bombu ko hljeba se najest... Ovo nema nigdje sta ima kod nas...
Tako to biva kad se sva raspoloživa operativa digne da piše parking kazne, gazi i kažnjava vozače za trivijalno prekoračenje brzine, zaboravljeno svjetlo ili pojas. Od policije koja treba da djeluje preventivno stvorili smo statističku službu za EVIDENTIRANJE razbojništva, krađa vozila, uličnih pucnjava i bacanja bombi...
Zalosno do bola. Srce mi se cijepa od neke muke. Poslije onako divnih ljetnih zbivanja i meraka po gradu, te SFF, te gore oni Paraglajderi, te koncerti, te turisti, pomislih , rek'o, pravi svjetski moderan grad kao sto je uvijek i bio, kad ono bum, fijuuuu, zum, buuuum. Slusam Nermina Pecanca, kako slatko prica o necemu u sta ni sam nije siguran, a pecat na to sve udara Nefic. Bem ti usta koja su brza od mozga. Ako Pecanac kaze da oni (policija) uhvate pocinioce, a sudije ih posalju kuci, onda nema svrhe trcati za kriminalcima. Znaci, pohvatati sudije i pozatvarati, mozda ce tek tada grad biti sigurniji.
Sarajevo, najsigurniji grad na Balkanu :)
Pećanac, smiješ li se miješati u rad Vahida Ćosića ? Već si počeo plaćati SDA račune. Kako je lijepo imati "nezavisnu" policiju.
Ovo Sarajevo isto Sirija
Ovaj Horejšio s prve slike nece nista riješit, skidajte ga sa slucaja.
Bombaski grad... mozes ih naci u svakom dijelu grada, aktivirane i ne aktivirane.
ja ostecenja ko da je pedarda pukla a ne bomba
mnogo si glup. Jadna majka što te okotila.
Rece picketina ispred monitora!