Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mafia....nije dosad a vozim auto preko 30godina doduse svako auto max.vozim oko 7godina pa mozda amortizeri se neistrose
ovi pežoi 207 i 307 su gori od tački
SerbianMafia de mi reci jesul ti slucajno ikad do sad zadnji amortizeri proletili kroz kuciste samih,u mog rodzaka prosisali skroz kroz kuciste to ni kod jednog auta nisam cuo da se desilo barem ja,do neki dan ?!!
E moli boga da se nedesi tako sto rodzo sreca nije brz vozac,ali leto je po cesti ko kliker kaze ,i to bas na Rostovu Bugojno ,Novi Travnik !!!