Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva vijest! vau!!!
i ja vazda prelazim granicu sa svojom palicom pa me niko ne pegla...
UDARNA VIJEST:Bosanskom drzavljanu oduzeto 1kg bureka i jogurt marke Milkos sto je strogo zabranjeno prema Hrvatskim zakonima!!!
Levat pao na palicu, a ja svoj svjetlosni mac redovno prenesem preko granice i nikad me niko nije nista pitao ... poslije s njim uredno sjecem mlade katolkinje po Jadranu, kako samo vriste od zadovoljstva ...
Prvo vijest -isto kao da je neko objavio voda Miljackom protice ;) Ni prvi ni zadnji koji je unio ovo. Koliko smo mi sa eks. iz San marina ovoga uvezli samo pticice znaju ;) tako da se hrvati sada malo glupiraju zbog EU ;) tj ulizivaju !! ;)
@Francuz Hvataj se sira kopile francuske revolucije je,lčgfdgv+859+5re+g++++++++++++++++++++88f+9er777777777777777777 h89+ bn8888888888888888888888888888888888888+96587*******************************************************************************************************************6 z65
Zakonom o oruzju, clan 4, kao ni u Izmjenama, ova palica nije tretirana, osim sto se kaze da se hladnim oruzjem smatraju svi predmeti koji se nose na javnom mjestu, a koji su pogodni za nanosenje povreda. Znaci i kamen. Ili oklagija za pitu. Pitanje je da li je ovo tretirano i u HR Zakonu. Mozda kod nas jeste nekim lokalnim zakonima, kantonalnim i sl., a li ne vjerujem.
A smijem li ja svoju cakiju nositi jer je stalno sa mnom kada idem u Hrvatsku.
pao ovaj s palijom a proso kamion kalasha.
ja sam jedno 10 komada dosad prenjeo u hrvatsku i nikad nisu skonatali
ni moja nije nista manja
j,e,b,e,n,a neka palica.
garant je s njom imao namjeru napraviti masakr u naprednom zapadnjackom svijetu po uzoru na Breivika, da sprijeci nasrtaj \"primitivnog\" Islama u savremenu civilizaciju..
Koji krvolok...
PA to je dozvoljkenom u Francuskoj papci jedni .... Balkanci ...
ma to je bio sigurno trik, nadju mu palicu i dignu dreku a on pronese onog bijelog praha..hahah