Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim nosi sa sobom pistolj, nije dijete!!! U zatvor ga strpat, nego gdje drugo!! Ja sam se sa 13 godina igrao klikera i skupljao slicice. Ne pricaj da je ovo dijete, to je monstrum! On drugoj, normalnoj djeci stvara probleme i nabija strahove! Sve te mangupe koji od malih nogu pocnu da se kurce treba ZATVORITI!!! Sta ce od njega biti kad odraste? RAZBOJNIK!!
MAKSIMALNO KAZNITI NEODGOVORNE RODITELJE........MAKSIMALNO....
nosi nosi drino kosti muslimana
a da li je dobar ucenik?
Krelac, čitaj malo bolje šta sam napisao: \"...roditelju ide dvije godine zatvora...\" Maloljetnik može ići samo u popravni dom. BTW nisam zeleni već crveni.
ja bih ga lavovima bacio za dorucak majku mu sprsku...
jeebbo majku glupa svijeta. pa cita li iko tekst prije nego pocne paljbu po drugoj strani. ovi zeleni totalno izgubili razum oni bi i djecu od 13 godina po zatvorima......cuj \"kriminalci odlicno saradjuju... hahaha
Pošto se zakon kod nas ne poštuje nakon obavljanog razgovora možda mu zaplijene pištolj ali samo ako je ilegalan. Zatvora još niko nikada nije vidio, pa neće ni on. Eto vam kako to kod nas ide. Pa se onda čudite što se svakodnavno gine na ulicama. Kakve veze ima nacija sa kriminalom? Halo, probudi se već jednom. Kriminalci odlično sarađuju i nemaju problema koje ti brineš. Ko je kakve nacije? Boli njega za naciju. Tal je tal.
ma te srpske teroriste treba p o kratkom postupku
Zna se sankcija. Po zakonu roditelju ide dvije godine zatvora zbog kršenja zakona o posjedovanju oružja.
Za jaja odma objesiti.