Zakazalo hrvatsko pravosuđe
0
Dolazak Vuka i Heraka još uvijek neizvjestan
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je Branimir Glavaš,šta je sa BiH sudovima,ko oni su efikasniji. Svi su isti,ništa ne rade
je vjerovatno iz Zadra, odnosno Arbanas kojih je tamo jako puno... da ne pisem sad odakle su dosli, ko su, sta su, dovoljno se sjetiti kosarkasa Giuseppea Pina Gjergje, Dzani Marsana i njegovog brata Tomislava Ivcica, Dalibora Musapa lidera grupe Riva, Bozidara Kalmete, svi su oni Arbanasi iz Zadra.
ha ha ha ... pa bolje da se ne isporučuju nazad u BH, nek ostane stoka u Hrvatskoj i nek se oni s njima bakću ... :)))))
svi na more i blokirati cestu omis-split.
ja mislim da su oni vec u Sarajevu na batinanju...javnost ce biti blagovremeno obavjestena dok modrice zamlade...
\"eh pismenost\" pogledaj ovaj link www.nacional.hr/.../sudac-cambj-odlucio-pokrenuti-istragu
Mali ne rise !
Pa kako vi, člankopisac, izgovarate prezime osobe Neven Cambj. Gdje nađoste da se čovjek tako zove odnosno njegovo prezime, hljeba vam. Čovjeku je prezime CAMBI.