Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam samo koja budala vozi malo bolje auto a ne osigura ga protiv kradje??I jos pametnije,kad te nazovu,odnesi im ba pare.....ccccc,koji kloc moras da budes da nasjednes na takvo nesto....ma samo kradi,zaboli me bolan...meni pare legne za 4 sedmice na racun....bujrum
Teska kradza motornog vozila ..............hahahahah kakva je lahka kradza motornog vozila . Idi bre begaj, ovo novinarstvo je vise interesantno nego dogadzaji koje opisuju.
sve 'rvatine iz okolnih sela oko Travnika... Nova Bila, Vitez, Puticevo, itd itd ... sve bagra seljacka ... A Travnicki "mangupi" se lizu s njima umjesto da im zabrane dolazak u grad, a kad treba po trojica da tuku jednog onda su mudonje velike pljuc pljuc ..,..