Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obzirom da je skor mogao bit 8 mrtvih, ovo sve je sreca u nesreci . Ne znam jeste li primjetili ali vecinu pogibeljnih nesreca naprave upravo djeca glupiranjem. Nisu nase ceste za to, niti opet roditelji vrse svoju duznost. Prosla su vremena slabih auta u kojima se moglo glupirat, sad su to jake masine i uz bahate roditelje evo sta se desi. Momak od 19 godina je ubio prijatelja iz nehata i imat ce kad da se kaje cijeli zivot. Porodici nastradalog momka zelim da izrazim iskreno saucesce.
Necu pametovati, jer svi smo se nekada u zivotu ovako blesirali... ali sve do jednom... vecina ima ludu srecu, a pojedini zavrse tragicno... kao sada.. jedan zivot izgubljen, zivot vozaca zauvijek unisten, a ni drugi se dugo dugo nece oporaviti :( tuzno u svakom slucaju, kako nas mladenacko glupiranje ovako moze kostati... RIP
:(
Velika tuga :/
RIP P.S. Koliko vidim, samo je poginuli tinejdzer (nineteen)
smanji gas, zivi i pusti druge da zive..
R.I.P.Mladost ludost ali na zalost zavrsilo tragicno,Ne brze od zivota.