Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djuro Barbaric 30.03.2014. u 14:20 10Tacno ovoj entitet od 24posto uvjek nesto lupeta. Djuro teb ce mo entitet dat u Sabcu dje rodjen Saban Saulic u mahali ciganskoj..
olga 30.03.2014. u 11:41 Odgovori 12Ljudi,zar uvijek morate"srati"na nacionalnoj osnovi,a tema je vrlo ozbiljna,ostavite se corava posla Olga sve je to zbog svakodnevnih izjava politicara iz manjeg BIH entiteta ,svaki dan provociraju narod svojim nabuloznim izjavama,nadmecu se koji ce vise uvrijedit Bosnu i one koji vole BIH.Godinu dan da nema nakadanih izjava ludog dodika i njegove braije to bi vec prestalo narod bi piso i prico o ekonomiji.Ali stas kad te ujutru pogodi nekom svojom fasistickom izjavom narod se naelektrise i jedva ceka da nesto napise,uvrijedi nekog i slicno da bi iskalio bijes..
izlaze razni poremecaji na povrsinu kod zlocinacke bande, bice ovoga jos vise.
nije istina ovo je jedini site gdje ventiliram svoje misljenje :))) a sad sto ste vi zasluzili da vas mrzim to je nesto drugo, pod "vama" mislim na cetalje i ustase pa ako ti to smeta ko te jbe
ma kakvi prolupetam ti staru majmune cetaljski
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vlaska posla
Ne seri !
Trenira za pljačke...