Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo kolege, svaka čast!
Poznajem ovog Igora, izbjeglica iz Gracanice, jako posten momak bio i posten covjek postao. U ratu je spasavao i muslimane i katolike, stvarno LJUDINA, i opet je to dokazao SVAKA CAST MOMCI !!
cetnik teski...znam ga ja klao muslimane po doboju...
kurije_okice sto prije odes doktoru da te pregleda to je bolje i za tebe i za tvoju porodicu. Psihicke bolesti se jako tesko prepoznaju na samom sebi, a i porodica ne moze da ih uoci. Tvoji komentari jasno prikazuju pogorsan stadij neke psihicke bolesti i zelim ti brz oporavak. Nadam se da ces prihvatiti savjet..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nju moze spasit,a meni ne moze oprostit za uze za vucu.
sto niste pustili vlahinju da se utusi...
¸konju
: * : * : *
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi nasi policajci postali kao Baywatch. Ipak cestitke za dobar rad,bolji su od nasih politicara koji bi nas samo jos dublje gurnuli.
ko spasi jedan zivot kao da je spasio cijeli svijet :D svaka cast
Bravo hadžije!