Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Prilikom pretresa kuće koju koristi ova osoba kao član domaćinstva, pronađena je falsifikovana novčanica od 50 KM, koja je izuzeta zajedno s prenosnim računarom i bit će proslijeđeni na vještačenje".....wooow,čak je i petoba pronađena,i nad njom će se izvršiti vještačenje :D
Hahaha, cudi vas sto su u ovom slucaju uhvatili lopove a druge slucajeve nemogu rijese, pa normalno da ce ih naci kad je Mile Ronhill vlasni BMD:a, budale mislili opljackat najveceg lopova i dace im proci.
Pljackaju bosnje i u federaciji i u rs, samo sto u federaciji policija ne radi svoj posao. Dok sam zivjeo u sarajevu dva puta su mi obili stan i nikad lopovi nisu nadjeni, samo mi je onaj inspektor dzaba isprljao stan lafo uzimajuci otiske. Kad sam poslije otisao na policiju da provjerim kako napreduje istraga, rekli su mi da pocinitelji nisu pronadjeni i da nema potrebe da vise dolazim, javice mi kad ih uhvate. haha, i dan danas evo 5 godina poslije toga ja cekam. ;)
znam momke koji su pocinili odredjeni zlocin vandalistickog karaktera,u Tuzli, policija je za dva dana objavila da su pocinioci uhvaceni i stavili su neke inicijale, P.R i S.M, a niti su pocinioci uhvaceni niti imaju takve inicijale, smijesno je bilo citati kako narod cestita na forumima dobar posao policije!
Otkucani iz sopstvenih redova.
Zasto bosnje ne pljackaju po Federaciji ,zasto konstantno pljackaju po RS ?
Ti ostani a nju daj ovamo da je Bosnjo strese!
@Ti i ona Možda za razliku od vas, koji matičnu državu ne doživljavate kao takvu, iako se radilo o lopovima, isti je doživljavaju.. Za razliku od tebe i tebi sličnih, mi ne živimo u jednoumlju i mitomaniji!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)